MiyFany Femtopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 253 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar yeni anakart aldım TPM 2.0 özelliği, açık sanallaştırma da açık Secure Boot kapalı. Valorant'a girebilir miyim? Daha iniyor.
Arkadaşlar yeni anakart aldım TPM 2.0 özelliği, açık sanallaştırma da açık Secure Boot kapalı. Valorant'a girebilir miyim? Daha iniyor.
Çözüm misty rosetta 17 Ekim 2024 Sanallaştırmanın Valorant'a bir etkisi yok, o bahsettiğiniz şey VBS ayarıdır. Windows 11 kullanıyorsanız TPM 2.0 ve Secure Boot'u da açmalısınız.
Sanallaştırmanın Valorant'a bir etkisi yok, o bahsettiğiniz şey VBS ayarıdır. Windows 11 kullanıyorsanız TPM 2.0 ve Secure Boot'u da açmalısınız.
KS KS MiyFany Femtopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 253 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Ekim 2024 #11 atar1993 dedi: Ms. Msinfoda açık görünüyor mu bakın. Eki Görüntüle 2331434 Windows 10'da TPM ve Secure Boot'da şart değil. Sorunsuz çalışır. Genişletmek için tıkla... Güvenli on yükleme açık gözüküyor şu an. misty rosetta dedi: Neden sıkıntı olsun ki? Genişletmek için tıkla... Windows 11 icinmis ya o yüzden dedim Windows da bir yararı olmaz o zaman. Artı 0 Eksi
atar1993 dedi: Ms. Msinfoda açık görünüyor mu bakın. Eki Görüntüle 2331434 Windows 10'da TPM ve Secure Boot'da şart değil. Sorunsuz çalışır. Genişletmek için tıkla... Güvenli on yükleme açık gözüküyor şu an. misty rosetta dedi: Neden sıkıntı olsun ki? Genişletmek için tıkla... Windows 11 icinmis ya o yüzden dedim Windows da bir yararı olmaz o zaman.