Uzun zamandır LoL oynuyorum artık sıkmaya başladı. Valorant'ta kostümler falan ucuz, güzel. Oyun kitlesi de iyi dedi bir arkadaşım. Gerçekten anlattığı gibi mi hala?
Uzun zamandır LoL oynuyorum artık sıkmaya başladı. Valorant'ta kostümler falan ucuz, güzel. Oyun kitlesi de iyi dedi bir arkadaşım. Gerçekten anlattığı gibi mi hala?
Yüksek rank aralığında kitle o kadar kötü değil. Bunu diyen arkadaş muhtemeldir ki yüksek rank aralığında oynuyordur. Düşük rank aralıklarında çok daha fazla toksik ve troll var.
6K hayatsız CS:GO'dan sonra geçtim ve gayet sarıyor sadece şu ana kadar yenilmekten sıkıldım harici Win aldığım sürece aralıksız 100 saat oynarım ama. Ama para yatırma 100 100 diye diye 2.5k olmus
Hocam onu diyen arkadaşınızın kafası güzel bence. [TAVSİYE] hem oynayacaksanız keyif için oynayın rütbe için oynamayın.
Belli bir yerden sonra smurfler oynatmıyor emziğini takıp aşağı rütbelerde takılıyorlar.