Valorant oynamayın

Kanka koşarak vurma diye ağlamayın artık ya yeter oyunun bir mekaniği var bug filab değil bu çalıştıkça ezberlenen bı timing var senin ekranda adam seni koşarak vuruyor ama adam vururken son saniye duruyor immo 2 yim yani senin gibi çok gördüm bende CS den geçtim bu kadar takılmadim toxic diyorsan Frankfurt gir Varşova gir yani bence şuan bile oynuyorsun oyunu

Bu sizin görüşünüz. Bakış açınızdan siz haklısınız fakat hemen hemen her oyunda velet var her oyunda kötü oyuncu var ve bence Valorant'ı eşsiz kılan şeylerden biri koşarak sıkamamak artı olarak artık CS:GO'nun modası geçti youtubedeki videolara bakarsak Valorant videoları CS:GO videolarını açık ara fark ile geçiyor eğer bu oyun kötü ise niye bu kadar izlensin siz kötü oynuyorsunuz diye oyuna niye kötü muamelesi yapıyorsunuz ki.

PvP'ci değilim ve aim konusunda da iyi değilim, olabilecek en dandik farelerden birini kullanmaktayım. Zaten bunlar beni direkt sandbox'a ve co-op oyunlara yöneltiyor. Oyun zevkim de bu türlere yatkın zaten. Zaten imkan verseler de oynamam, merak etme

Oyunu oynayamam için tek sorun ekran kartımın kötü olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…