Bariso Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube Channel Marketing 21 Mayıs 2021 #31 Belirli bir seviyeye çıkarsan kitlesi iyi fakat belirli bir seviyeye çıkamazsın çünkü kitlesi kötü
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 21 Mayıs 2021 #32 Czarthewhatever dedi: Harita tasarımları olsun, kitlesi olsun silahları olsun her şeyiyle çok kötü bir oyun. Oynamayın gençliğinizden olmayın derim . Genişletmek için tıkla... Hocam. İçime kurt düşürdünüz şimdi. Kitlesini susturmakla geçiştiririm ama harita tasarımları vs. dediniz.
Czarthewhatever dedi: Harita tasarımları olsun, kitlesi olsun silahları olsun her şeyiyle çok kötü bir oyun. Oynamayın gençliğinizden olmayın derim . Genişletmek için tıkla... Hocam. İçime kurt düşürdünüz şimdi. Kitlesini susturmakla geçiştiririm ama harita tasarımları vs. dediniz.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 21 Mayıs 2021 #33 Is That A SKYLINE dedi: Hocam. İçime kurt düşürdünüz şimdi. Kitlesini susturmakla geçiştiririm ama harita tasarımları vs. dediniz. Genişletmek için tıkla... Haritaları iyi bence.
Is That A SKYLINE dedi: Hocam. İçime kurt düşürdünüz şimdi. Kitlesini susturmakla geçiştiririm ama harita tasarımları vs. dediniz. Genişletmek için tıkla... Haritaları iyi bence.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 21 Mayıs 2021 #34 Is That A SKYLINE dedi: 8 yaşındaki çocuklar mikrofon açıyor mudur acaba? Kafamda deli sorular. Genişletmek için tıkla... Hocam bunları dert etmeye gerek yok ben direk almanya serverinde oynuyorum kafa rahat.
Is That A SKYLINE dedi: 8 yaşındaki çocuklar mikrofon açıyor mudur acaba? Kafamda deli sorular. Genişletmek için tıkla... Hocam bunları dert etmeye gerek yok ben direk almanya serverinde oynuyorum kafa rahat.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #35 Is That A SKYLINE dedi: Hocam. İçime kurt düşürdünüz şimdi. Kitlesini susturmakla geçiştiririm ama harita tasarımları vs. dediniz. Genişletmek için tıkla... Haritaları o kadar da kötü değil hocam. Ama yine de CS tercih ederim.
Is That A SKYLINE dedi: Hocam. İçime kurt düşürdünüz şimdi. Kitlesini susturmakla geçiştiririm ama harita tasarımları vs. dediniz. Genişletmek için tıkla... Haritaları o kadar da kötü değil hocam. Ama yine de CS tercih ederim.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 21 Mayıs 2021 #36 Rivadex dedi: Haritaları o kadar da kötü değil hocam. Ama yine de CS tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de CS'ciyim lakin farklı bir oyun olsun istiyorum. Sıkıldım CS, GTA V, rl üçlüsünden.
Rivadex dedi: Haritaları o kadar da kötü değil hocam. Ama yine de CS tercih ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de CS'ciyim lakin farklı bir oyun olsun istiyorum. Sıkıldım CS, GTA V, rl üçlüsünden.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 21 Mayıs 2021 #37 Is That A SKYLINE dedi: Hocam. İçime kurt düşürdünüz şimdi. Kitlesini susturmakla geçiştiririm ama harita tasarımları vs. dediniz. Genişletmek için tıkla... Harita kısmı biraz zevk işi ancak genel olarak taktiksellik avantaj vs. oyunun yapısına uygun.
Is That A SKYLINE dedi: Hocam. İçime kurt düşürdünüz şimdi. Kitlesini susturmakla geçiştiririm ama harita tasarımları vs. dediniz. Genişletmek için tıkla... Harita kısmı biraz zevk işi ancak genel olarak taktiksellik avantaj vs. oyunun yapısına uygun.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #38 Is That A SKYLINE dedi: Hocam ben de CS'ciyim lakin farklı bir oyun olsun istiyorum. Sıkıldım CS, GTA V, rl üçlüsünden. Genişletmek için tıkla... FPS oyunu istiyorsanız hazır indirimdeyken R6'ya bakabilirsiniz.
Is That A SKYLINE dedi: Hocam ben de CS'ciyim lakin farklı bir oyun olsun istiyorum. Sıkıldım CS, GTA V, rl üçlüsünden. Genişletmek için tıkla... FPS oyunu istiyorsanız hazır indirimdeyken R6'ya bakabilirsiniz.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 21 Mayıs 2021 #39 Is That A SKYLINE dedi: 8 yaşındaki çocuklar mikrofon açıyor mudur acaba? Kafamda deli sorular. Genişletmek için tıkla... Geçen karşıma geldi. ...2012 diye. Sordum sen gerçekten 9 yaşında mısın diye. Gerçekten de 9 yaşındaymış. Kitlesi kötü. En son sövdü bir de 3 vurmasına rağmen.
Is That A SKYLINE dedi: 8 yaşındaki çocuklar mikrofon açıyor mudur acaba? Kafamda deli sorular. Genişletmek için tıkla... Geçen karşıma geldi. ...2012 diye. Sordum sen gerçekten 9 yaşında mısın diye. Gerçekten de 9 yaşındaymış. Kitlesi kötü. En son sövdü bir de 3 vurmasına rağmen.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 21 Mayıs 2021 #40 Rivadex dedi: FPS oyunu istiyorsanız hazır indirimdeyken R6'ya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir bakayım ama PC kaldırır mı işte. R7 240 + i5 3340 + 8 GB RAM. 1600x900 kaldırsın yeter.
Rivadex dedi: FPS oyunu istiyorsanız hazır indirimdeyken R6'ya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir bakayım ama PC kaldırır mı işte. R7 240 + i5 3340 + 8 GB RAM. 1600x900 kaldırsın yeter.