3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 25 Mayıs 2023 #11 AçkapıyıGardiyan dedi: Günde 3 5 spike hücum atarım aylardır bana denk gelmedi. Rito benim ortağım değil kardeşim merak etme Genişletmek için tıkla... Derecesiz girin görürsünüz hileleri hocam. TikTok'da canlı yayın açarak legit oynayan mı dersin?, Twitch'de yayın açıp fulleyip oynayan mı dersin?... Ne ararsan var cidden.
AçkapıyıGardiyan dedi: Günde 3 5 spike hücum atarım aylardır bana denk gelmedi. Rito benim ortağım değil kardeşim merak etme Genişletmek için tıkla... Derecesiz girin görürsünüz hileleri hocam. TikTok'da canlı yayın açarak legit oynayan mı dersin?, Twitch'de yayın açıp fulleyip oynayan mı dersin?... Ne ararsan var cidden.
Lamparages Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 634 Makaleler 1 Çözümler 1 25 Mayıs 2023 #12 Hile bana denk gelmiyor açıkçası. Bir yerden sonra oyun çok sinirinizi bozmaya başlıyor preniz varsa başlayabilirsiniz.
Hile bana denk gelmiyor açıkçası. Bir yerden sonra oyun çok sinirinizi bozmaya başlıyor preniz varsa başlayabilirsiniz.