XxxPhoenixxX
Picopat
Merhaba hocalarım. Normalde oynarken 8-10 ping alırken DNS açıkken 90-120 arası oluyor. Oynadıgım oyunlarda hiçbir zaman sorun olmamıştı, DNS açıkken oynayabilmemin bir yolu var mı?
WARP mı kullanıyorsun?Merhaba hocalarım. Normalde oynarken 8-10 ping alırken DNS açıkken 90-120 arası oluyor. Oynadıgım oyunlarda hiçbir zaman sorun olmamıştı, DNS açıkken oynayabilmemin bir yolu var mı?
Evet.WARP mı kullanıyorsun?
Merhaba hocalarım. Normalde oynarken 8-10 ping alırken DNS açıkken 90-120 arası oluyor. Oynadıgım oyunlarda hiçbir zaman sorun olmamıştı, DNS açıkken oynayabilmemin bir yolu var mı?
Turkcell kullanıyorum,tamamdır deneyecegim.WARP özellikli açık muhtemelen. Onun üstündeki 1.1.1.1 seçeneğini seç. Bu arada hangi ISS kullanıyorsun? Türk Telekom mu?
Eki Görüntüle 2497725
Discord açılmayabilir belki 1.1.1.1 modunda. Deneyin, sonra geri dönüş yaparsınız.Turkcell kullanıyorum,tamamdır deneyecegim.
Bazı sebeplerden dolayı Warp kullabiliyorum ancak.Discord'u kullanmak için GoodbyeDPI kullanın. VPN pinginizi arttıracaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.