Valorant oynarken Alt Tab yapınca sistem resetleniyor

İşletim sistemi
Windows 10

ElfanteX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba başlıktan da anlayacağınız üzere Valorant oynarken Alt Tab yapınca masaüstünde bilgisayar birkaç kere donuyor daha sonra sesim Discord'dan falan gitmemeye başlıyor bilgisayar kendini yeniden başlatıyor sıcaklık sorunu falan yok bunu nasıl çözebilirim? 2 kere format attım hala aynı ama Alt Tab yapmazsam hiçbir sorun yok. Saatlerce oynasam bile bir sorun olmuyor ve sadece Valorant'ta böyle nasıl çözebilirim bazen oyunu kapattıktan sonra da aynı şekilde sistem donuyor ve kendini yeniden başlatıyor. Sorunu kaç aydır araştırıyorum fakat bir çözüm bulamadım yardımınızı bekliyorum.

R5 2600X.
ASRock B450 PRO4.
MSI RX 580 Gaming X 8 GB.
Corsair Vengeance LPX 3000MHz 8x2 RAM.
Cooler Master 750W.
Windows SSD'ye kurulu.
Herhangi bir minidump uzantısı falan oluşmuyor bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba başlıktan da anlayacağınız üzere Valorant oynarken Alt Tab yapınca masaüstünde bilgisayar birkaç kere donuyor daha sonra sesim Discord'dan falan gitmemeye başlıyor bilgisayar kendini yeniden başlatıyor sıcaklık sorunu falan yok bunu nasıl çözebilirim? 2 kere format attım hala aynı ama Alt Tab yapmazsam hiçbir sorun yok. Saatlerce oynasam bile bir sorun olmuyor ve sadece Valorant'ta böyle nasıl çözebilirim bazen oyunu kapattıktan sonra da aynı şekilde sistem donuyor ve kendini yeniden başlatıyor. Sorunu kaç aydır araştırıyorum fakat bir çözüm bulamadım yardımınızı bekliyorum.

R5 2600X.
ASRock B450 PRO4.
MSI RX 580 Gaming X 8 GB.
Corsair Vengeance LPX 3000MHz 8x2 RAM.
Cooler Master 750W.
Windows SSD'ye kurulu.
Herhangi bir minidump uzantısı falan oluşmuyor bu arada.
Oyunla alakalı olabilir. Başka bir oyunda denedin mi?

Açıkçası ben tam ekran yapınca Alt Tab'da oyun donuyor bir şeyler oluyor bu yüzden pencereli oynuyorum normal sadece sende yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı