Valorant oynarken bilgisayar donuyor

Avalanche28

Centipat
Daha fazla  
1-1.5 yıldır Valorant oynamıyordum uzun süre sonra bir gireyim dedim. Dün de yaşadım aynı olayı. Maçtayken Alt Tab atıyorum Spotify'i açtım şarkı açmak için ekran dondu hiçbir şekilde geri düzelmiyor oyun seslerini duyabiliyorum ama ekran siyah oluyor ve bir şey yapamıyorum. 10-15 dk bekledim tek çözümü bilgisayarı kapat aç yapınca düzeliyor. Nasıl düzeltebilirim bunu? Çok sinir bozucu bir durum.

Bende de benzeri oluyor. Özellikle alt+tab kombinasyonunu tam maç başlama ekranında yaparken... Şuan için sorunu halletmeye yönelik bir şey bulamamış olsam da bilgisayarı kapatmak yerine görev yöneticisinden "görevi sonlandır" diyebilirsin. Sadece bunu demek istedim

1-1.5 yıldır Valorant oynamıyordum uzun süre sonra bir gireyim dedim. Dün de yaşadım aynı olayı. Maçtayken Alt Tab atıyorum Spotify'i açtım şarkı açmak için ekran dondu hiçbir şekilde geri düzelmiyor oyun seslerini duyabiliyorum ama ekran siyah oluyor ve bir şey yapamıyorum. 10-15 dk bekledim tek çözümü bilgisayarı kapat aç yapınca düzeliyor. Nasıl düzeltebilirim bunu? Çok sinir bozucu bir durum.
Aynı sorun bende de olmuştu. Windows + Shift + Ctrl + B tuşlarına aynı anda bastığımda düzeldi

Bende de benzeri oluyor. Özellikle Alt+Tab kombinasyonunu tam maç başlama ekranında yaparken... Şu an için sorunu halletmeye yönelik bir şey bulamamış olsam da bilgisayarı kapatmak yerine Görev Yöneticisi'nden "görevi sonlandır" diyebilirsin. Sadece bunu demek istedim

Hocam Görev Yöneticisi açılmıyor ekran donuyor hiçbir şey yapamıyorum.

İlk olarak detaylıca sistemini belirt.

RTX 2070
AMD Ryzen 5 3600
32 GB RAM
1TB SSD
Windows 11

Aynı sorun bende de olmuştu. Windows + Shift + CTRL + B tuşlarına aynı anda bastığımda düzeldi

Bastım bir şey değişmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı