Çözüldü Valorant oynarken bilgisayar mavi ekran verdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

yusuf_emir_cnd

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/17Ei-uatSUpkNsopHngXKjKD-KzliO6Lc/view
RAM
G SKİLL 16 gb 3600mhz
SSD veya HDD modeli
Crucial p3 1TB m.2
Ekran kartı
ASUS DUAL RTX 3060 12GB
Anakart
ASUS b660m-k d4
İşlemci
i5 12400
Valorant oynarken bigisayar dondu. Elle gücü kesip geri açtım ve Windows yuklenemiyor gibi bir hata verdi. Onarım yapa falan bastım fakat işe yaramadı, kurtarma yerinde kaldım. Ondan sonra tekrar bilgisayarı kapat aç yapınca açıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@yusuf_emir_cnd NVIDIA'nınki HDMI ile bağlı olan seslere olması gerek. Hocam bu sitedeki ses sürücüsünü kurun. Anakartın sitesi bunu buldum.

Bu arada unutmadan, ses sürücünüzü DDU ile kaldırmanız gerek sürücüyü yüklemeden önce.

Sürücü kaynaklı bir sorun gibi duruyor. DDU ile ekran kartı sürünüzü kaldırıp güncelini yükler misiniz?

eski minidumpları atmışım yanlışlıkla yenisi bu 050225-81875-01.rar

Hocam eskiyi atmısım yanlıslıkla yenisine bir bakabilir misiniz?

@yusuf_emir_cnd NVIDIA'nınki HDMI ile bağlı olan seslere olması gerek. Hocam bu sitedeki ses sürücüsünü kurun. Anakartın sitesi bunu buldum.

Bu arada unutmadan, ses sürücünüzü DDU ile kaldırmanız gerek sürücüyü yüklemeden önce.

Çözüm

Hangisini kurayım hocam? Windows 11 yazıyor sitedeki sürücüde ben Windows 10 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüyü silme kısmında bu ikisi arasında hangisini secmem gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…