illaki burda amd yi savunduğumdan değil tabi yazılımsal olarak amd nin geride kaldığını biliyorum fakat fp açısından mantıklı diye düşünüyorum
Konudaki yazılanlara bakınca buradan anlıyoruz ki şans faktörü büyük bir öneme sahip. Burada aynı kartı kullanan 2 kişiden birisi "rezalet, nefret ettim." vs derken diğer kişi "1.5 yıldır kullanıyorum wattman nedir bilmem ısınmak nedir bilmem." diyor. Aynı şekilde şahsen rx6700ün 10gb lık modeline sahibim ve sapphire pulse. Çevremdeki herkes almamam için diretmişti ama çıkabileceğim maks bütçe o zaman oydu hala kullanmaktayım hiçbir zaman herhangi bir yazılımsal sorunla karşılaşmadım sadece son driverda ekran bazen saniyelik kırmızı oluyormuş ona da 1 kere denk geldim onda da youtubede takılıyordum neredeyse farketmedim. Sonuç olarak şuna varıyoruz AMD'nin Nvidia'ya oranla sorunları daha fazla olmakla beraber bu sorunları yaşayıp yaşamamak tamamen şansınıza kalmış bir şeydir. AMD'de sorun yaşamayanlar amdyi fazlasıyla överken, yaşayanların sövmesi gayet doğal bir durumdur. paranız varsa Nvidia, yoksa benim için 3 5 dakikalık uğraşlar da çok sorun yaratmaz ekran kartının nazını çekmek sıkıntı değil diyorsanız AMD alabilirsiniz. ben öyle dedim gittim aldım şanslıydım nazını çekmedim sefasını sürüyorum.
(Amd kullanan birisi olarak gayet objektif bir şekilde yaşadıklarımı ve düşündüklerimi yazdım bence.)
düşüncemin değiştiği ufak tefek şeyler var fakat genel olarak bu şekilde