TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 Eğitim maçındayım oyundayken bir anda kendini kapattı. Acaba sorunu nedir? Yardımcı olabilecek kişiler yorum yazarsa sevinirim.
Eğitim maçındayım oyundayken bir anda kendini kapattı. Acaba sorunu nedir? Yardımcı olabilecek kişiler yorum yazarsa sevinirim.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.324 Çözümler 6 Yer Ankara 7 Ağustos 2021 #2 TrayinG_E dedi: Eğitim maçındayım oyundayken bir anda kendini kapattı. Acaba sorunu nedir? Yardımcı olabilecek kişiler yorum yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hata vermeden mi kapandı? Artı 0 Eksi
TrayinG_E dedi: Eğitim maçındayım oyundayken bir anda kendini kapattı. Acaba sorunu nedir? Yardımcı olabilecek kişiler yorum yazarsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hata vermeden mi kapandı?
KS KS TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 trurebellion dedi: Hata vermeden mi kapandı? Genişletmek için tıkla... Evet evet hata vermeden kapanıyor Artı 0 Eksi
trurebellion dedi: Hata vermeden mi kapandı? Genişletmek için tıkla... Evet evet hata vermeden kapanıyor
yusufirl Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #4 Çözebildin mi kanka Artı 0 Eksi
KS KS TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #5 yusufirl dedi: Çözebildin mi kanka Genişletmek için tıkla... hayır knk Artı 0 Eksi
cengz20 Hectopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #6 TrayinG_E dedi: Hayır kanka. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oluyor çözüm bulamadım hala. Artı 0 Eksi