batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #21 AXCHNEER dedi: Peki olurken baş dönmesi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Ocak 2021 #22 batuhan_n dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... O zaman gözünüzde bir problem olabilir hocam, göz doktoruna danışmanızı tavsiye ederim.
batuhan_n dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... O zaman gözünüzde bir problem olabilir hocam, göz doktoruna danışmanızı tavsiye ederim.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #23 AXCHNEER dedi: O zaman gözünüzde bir problem olabilir hocam, göz doktoruna danışmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Çok enerjik iken olmuyor.
AXCHNEER dedi: O zaman gözünüzde bir problem olabilir hocam, göz doktoruna danışmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Çok enerjik iken olmuyor.
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2021 #24 Astigmat olabilir göz doktoruna gözükün. Aynı sıkıntı bende de vardı. Ek olarak çok uzun süreler ekrana bakıyorsanız göz kuruluğunuz olabilir.
Astigmat olabilir göz doktoruna gözükün. Aynı sıkıntı bende de vardı. Ek olarak çok uzun süreler ekrana bakıyorsanız göz kuruluğunuz olabilir.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #25 orpheus2690 dedi: Astigmat olabilir göz doktoruna gözükün. Aynı sıkıntı bende de vardı. Ek olarak çok uzun süreler ekrana bakıyorsanız göz kuruluğunuz olabilir. Genişletmek için tıkla... Gözüme dokunuyorum kuruluk yok gibi. Kaygan.
orpheus2690 dedi: Astigmat olabilir göz doktoruna gözükün. Aynı sıkıntı bende de vardı. Ek olarak çok uzun süreler ekrana bakıyorsanız göz kuruluğunuz olabilir. Genişletmek için tıkla... Gözüme dokunuyorum kuruluk yok gibi. Kaygan.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Ocak 2021 #26 batuhan_n dedi: Gözüme dokunuyorum kuruluk yok gibi. Kaygan. Genişletmek için tıkla... Hocam göz hücrelerinde de olabiliyor sadece dış çeperde olacak diye bir şey yok.
batuhan_n dedi: Gözüme dokunuyorum kuruluk yok gibi. Kaygan. Genişletmek için tıkla... Hocam göz hücrelerinde de olabiliyor sadece dış çeperde olacak diye bir şey yok.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #27 AXCHNEER dedi: Hocam göz hücrelerinde de olabiliyor sadece dış çeperde olacak diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Gideriz. Ne gibi işlemler olacak? Yoksa sadece ilaç mı yazacak?
AXCHNEER dedi: Hocam göz hücrelerinde de olabiliyor sadece dış çeperde olacak diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Gideriz. Ne gibi işlemler olacak? Yoksa sadece ilaç mı yazacak?
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2021 #28 batuhan_n dedi: Gözüme dokunuyorum kuruluk yok gibi. Kaygan. Genişletmek için tıkla... Sürekli kırpma hissi duyuyorsanız, yanma hissi ve kızarıklık varsa anlaşılır.
batuhan_n dedi: Gözüme dokunuyorum kuruluk yok gibi. Kaygan. Genişletmek için tıkla... Sürekli kırpma hissi duyuyorsanız, yanma hissi ve kızarıklık varsa anlaşılır.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 11 Ocak 2021 #29 batuhan_n dedi: Gideriz. Ne gibi işlemler olacak? Yoksa sadece ilaç mı yazacak? Genişletmek için tıkla... Hocam gözlük bile takabilirsiniz. Ama yüksek ihtimalle ilaç olabilir.
batuhan_n dedi: Gideriz. Ne gibi işlemler olacak? Yoksa sadece ilaç mı yazacak? Genişletmek için tıkla... Hocam gözlük bile takabilirsiniz. Ama yüksek ihtimalle ilaç olabilir.
ekran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Ocak 2021 #30 Oyunda sıkılıyorsundur bir arkadaşınla oyna.