S selcukgry Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #1 Merhaba, Valorant oynarken Discord sesli sohbetin bağlantısı kesiliyor. Oyunu alta alıp Discord açtığımda tekrar bağlanıyor. Oyunu alta alıp Discord'a gelmediğim sürece bağlanmıyor. Sebebi ne olabilir?
Merhaba, Valorant oynarken Discord sesli sohbetin bağlantısı kesiliyor. Oyunu alta alıp Discord açtığımda tekrar bağlanıyor. Oyunu alta alıp Discord'a gelmediğim sürece bağlanmıyor. Sebebi ne olabilir?
debr1s Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #2 Discord ayarlarından donanım ivmesini kapatıp tekrar dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS S selcukgry Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #3 debr1s dedi: Discord ayarlarından donanım ivmesini kapatıp tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Maalesef bu yöntemi de denedim işe yaramıyor.. Artı 0 Eksi
debr1s dedi: Discord ayarlarından donanım ivmesini kapatıp tekrar dener misin? Genişletmek için tıkla... Maalesef bu yöntemi de denedim işe yaramıyor..
debr1s Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 177 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #4 Discord'u yönetici olarak çaliştirin. Mikrofunun usb portunu degiştirin. birde böyle deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS S selcukgry Centipat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #5 debr1s dedi: Discord'u yönetici olarak çaliştirin. Mikrofunun usb portunu degiştirin. birde böyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Yönetici olarak çalıştırıp deneyeyim size dönüş yaparım. Artı 0 Eksi
debr1s dedi: Discord'u yönetici olarak çaliştirin. Mikrofunun usb portunu degiştirin. birde böyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Yönetici olarak çalıştırıp deneyeyim size dönüş yaparım.