N Nexyaga Centipat Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi, her şeyi denedim ama düzelmedi. Fan sesi o kadar fazla ki başıma sancı girdi. yardim eder misiniz?
Başlıkta da gördüğünüz gibi, her şeyi denedim ama düzelmedi. Fan sesi o kadar fazla ki başıma sancı girdi. yardim eder misiniz?
X XJuandah Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 sisteminiz neydi Nexyaga dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi, her şeyi denedim ama düzelmedi. Fan sesi o kadar fazla ki başıma sancı girdi. yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla...
sisteminiz neydi Nexyaga dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi, her şeyi denedim ama düzelmedi. Fan sesi o kadar fazla ki başıma sancı girdi. yardim eder misiniz? Genişletmek için tıkla...
GodMode Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.383 Çözümler 14 Yer Winden Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 Grafikleri düşürebilirsin. FPS sabitleyebilirsin.