mustafax22 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #1 Saniyelik %0 %90 artış düşüş yaşıyor ama drop yemiyorum neden oluyor bu?
Çözüm sad7k 15 Temmuz 2021 mustafax22 dedi: Saniyelik %0 %90 artış düşüş yaşıyor ama drop yemiyorum neden oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Darboğazdan oluyor olabilir. Ayarları arttırmayı dener misiniz?
mustafax22 dedi: Saniyelik %0 %90 artış düşüş yaşıyor ama drop yemiyorum neden oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Darboğazdan oluyor olabilir. Ayarları arttırmayı dener misiniz?
sad7k Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 741 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #2 mustafax22 dedi: Saniyelik %0 %90 artış düşüş yaşıyor ama drop yemiyorum neden oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Darboğazdan oluyor olabilir. Ayarları arttırmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
mustafax22 dedi: Saniyelik %0 %90 artış düşüş yaşıyor ama drop yemiyorum neden oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Darboğazdan oluyor olabilir. Ayarları arttırmayı dener misiniz?
KS KS mustafax22 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #3 sad7k dedi: Darboğazdan oluyor olabilir. Ayarları arttırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Grafikleri fulledim ama aynı GPU odaklı bir oyun oynayıp sonuçları paylaşacağım. sad7k dedi: Darboğazdan oluyor olabilir. Ayarları arttırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı odaklı bir oyunda ise sadece sahne atlamalarında oluyor ve oyun içinde Full yuk altında nadir oluyor.(rocket leauge) Son düzenleme: 15 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
sad7k dedi: Darboğazdan oluyor olabilir. Ayarları arttırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Grafikleri fulledim ama aynı GPU odaklı bir oyun oynayıp sonuçları paylaşacağım. sad7k dedi: Darboğazdan oluyor olabilir. Ayarları arttırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı odaklı bir oyunda ise sadece sahne atlamalarında oluyor ve oyun içinde Full yuk altında nadir oluyor.(rocket leauge)