G gadir427 Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 326 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri B450M A PRO MAX Ryzen 5 3600 RX 580 Kioxia G2 M.2 512GB SSD Hikvision U10 2x8 Corsair cx650 650w +80 bronze Gameline Elisa-Mesh ATX Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #11 sado01 dedi: Valorant kaynaklı NVIDIA ekran kartlı arkadaşımda da oluyordu bunun ekran kartı ile alakası yok Valorant hatadan ibaret. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun çözülmüyor hiçbir şekilde doğru mu anladım.
sado01 dedi: Valorant kaynaklı NVIDIA ekran kartlı arkadaşımda da oluyordu bunun ekran kartı ile alakası yok Valorant hatadan ibaret. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun çözülmüyor hiçbir şekilde doğru mu anladım.
Sorenna Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #12 gadir427 dedi: Hocam sorunu çözduyorum başka yöntem ile ama neden oluyor yani saçma. Hocam ben 1.yi yapamam. 2. ise sorunu çözüyorum başka yöntem ile. Hocam bu sorunu kökten kaldırmak için monitör mu değişilmeli yoksa ekran kartı mı? Genişletmek için tıkla... Sorun monitör değil ekran kartı zaten, olay ekran kartı değişmekte yoksa çözülmüyor. gadir427 dedi: Hocam sorun çözülmüyor hiçbir şekilde doğru mu anladım. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim olayı ben yanlış anlamış olabilirim o zaman ama dediğim gibi her şeyde oluyor bu. Şahsen çözemedim bir türlü
gadir427 dedi: Hocam sorunu çözduyorum başka yöntem ile ama neden oluyor yani saçma. Hocam ben 1.yi yapamam. 2. ise sorunu çözüyorum başka yöntem ile. Hocam bu sorunu kökten kaldırmak için monitör mu değişilmeli yoksa ekran kartı mı? Genişletmek için tıkla... Sorun monitör değil ekran kartı zaten, olay ekran kartı değişmekte yoksa çözülmüyor. gadir427 dedi: Hocam sorun çözülmüyor hiçbir şekilde doğru mu anladım. Genişletmek için tıkla... Benim dediğim olayı ben yanlış anlamış olabilirim o zaman ama dediğim gibi her şeyde oluyor bu. Şahsen çözemedim bir türlü