EROLD1 Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #1 Sorunu Valorant oynarken yaşıyorum. Bir anda donuyor beş saniyeliğine ve şimdi de ekran kartı sürücüsü güncel değil diye uyarı verip kapanıyor. Var mı sebebini bilen? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024
Sorunu Valorant oynarken yaşıyorum. Bir anda donuyor beş saniyeliğine ve şimdi de ekran kartı sürücüsü güncel değil diye uyarı verip kapanıyor. Var mı sebebini bilen?
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.086 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Kasım 2024 #2 Sebebi ekran kartı sürücüsünün güncel olmaması olabilir mi acaba ? Kontrol etmeyi denediniz mi ? Artı 0 Eksi
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 28 Kasım 2024 #3 Sistemini belirt. Artı 0 Eksi
fy93 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 931 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #4 CMD yi yönetici olarak aç winget upgrade --all bunu yaz entere bas yüklemelerin bitmesini bekle Artı 0 Eksi
KS KS EROLD1 Centipat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #5 armas dedi: Sistemini belirt. Genişletmek için tıkla... armas dedi: Sistemini belirt. Genişletmek için tıkla... AMD R5 7500F RTX 4060 Ti. Egeax dedi: Sebebi ekran kartı sürücüsünün güncel olmaması olabilir mi acaba? Kontrol etmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam güncelledim bu sefer de oturum açma yerine basınca bir şey olmuyor. armas dedi: Sistemini belirt. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor hocam ayıptır sorması. Son düzenleme: 28 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
armas dedi: Sistemini belirt. Genişletmek için tıkla... armas dedi: Sistemini belirt. Genişletmek için tıkla... AMD R5 7500F RTX 4060 Ti. Egeax dedi: Sebebi ekran kartı sürücüsünün güncel olmaması olabilir mi acaba? Kontrol etmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam güncelledim bu sefer de oturum açma yerine basınca bir şey olmuyor. armas dedi: Sistemini belirt. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor hocam ayıptır sorması.