Valorant oynarken fare takılıyor

VladimirPutin

Hectopat
Daha fazla  
Valorant oynarken hızlı bir dönüş attığımda mouse takılıyor ve tam dönmüyor. Sizce neden olabilir? Sadece Valorant'ta oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende aynı mouseu kullanıyorum ve çok memnunum. Bloody markası farelerde kendini göstermiş bir marka ama Türkiye de pek tutulmuyor veya bilinmiyor. 350 TL gibi bir fiyat bandına sahip ve özelliklerine baktığın zaman aynı fiyat bandindaki ürünlerin çoğunun üstünde özellikleri var.
Bu arada sadece mouse sensörü değil mousepad da önemlidir.

Kalitesiz mouseların sensörleri maalesef ani yapılan hareketlere yani G ile ifade edilen hızlanma değerlerine tepki veremiyor. Bir diğer konu da hızlanmanın yanında fareyi hareket ettirme hızı var. Sensörün hız sınırını geçerseniz yine algılamaz. Kaliteli bir mouse almalısınız.
Eliniz büyük değilse 140 liralara Corsair Katar Pro vardı imkanınız varsa alın. Eliniz büyükse ve imkanınız varsa 160 lira MX518 vardı İtopya'da.

PC'nizde drop falanda olabilir oda kaynaklı.
Diğer türlü mouse, pad de bir yere takılıyor bence.

Şimdi ben yeni PC aldım ama daha gelmedi monitöru eski PC de şu an 165 Hz ama 120 Hz destekliyor valorantada sabit 120 almıyorum sürekli 90'dan 80'e 80'den 100'e o aralıklarda gidip geliyor arada 70 falanda oluyor bu yüzdendemi olabilir.

Başka bir mouse ile dene aynı şey oluyorsa sorun farede değildir.

Bek olacağını sanmıyorum ama gene de 60FPS'e sabitleyip deneyin bundan kaynaklı ise sorun çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…