V VladimirPutin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #1 Valorant oynarken hızlı bir dönüş attığımda mouse takılıyor ve tam dönmüyor. Sizce neden olabilir? Sadece Valorant'ta oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2021
Valorant oynarken hızlı bir dönüş attığımda mouse takılıyor ve tam dönmüyor. Sizce neden olabilir? Sadece Valorant'ta oluyor.
KS KS V VladimirPutin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #21 Amanita dedi: O zaman tüm sistem parçalarını yaz bir. Genişletmek için tıkla... İ 7 870. AMD HD 7700 series. 8 GB RAM. Dell anakart [modelini bilmiyorum] Bir de SSD. Eseki bir şey yani. Artı 0 Eksi
Amanita dedi: O zaman tüm sistem parçalarını yaz bir. Genişletmek için tıkla... İ 7 870. AMD HD 7700 series. 8 GB RAM. Dell anakart [modelini bilmiyorum] Bir de SSD. Eseki bir şey yani.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 28 Temmuz 2021 #22 VladimirPutin dedi: İ 7 870. AMD HD 7700 series. 8 GB RAM. Dell anakart [modelini bilmiyorum] Bir de SSD. Eseki bir şey yani. Genişletmek için tıkla... Donanım yetmediği için olabilir belki o zaman bilemedim. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
VladimirPutin dedi: İ 7 870. AMD HD 7700 series. 8 GB RAM. Dell anakart [modelini bilmiyorum] Bir de SSD. Eseki bir şey yani. Genişletmek için tıkla... Donanım yetmediği için olabilir belki o zaman bilemedim. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.
KS KS V VladimirPutin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #23 Amanita dedi: Donanım yetmediği için olabilir belki o zaman bilemedim. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten yeni bilgisayar gelecek 2060 ile bu bilgisayarda oynamam Valorant 1 el girdim sadece orada fark ettim sorun farede olabilir mi diye yazdım Artı 0 Eksi
Amanita dedi: Donanım yetmediği için olabilir belki o zaman bilemedim. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten yeni bilgisayar gelecek 2060 ile bu bilgisayarda oynamam Valorant 1 el girdim sadece orada fark ettim sorun farede olabilir mi diye yazdım
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 28 Temmuz 2021 #24 Başka farede de aynı sorun varsa donanımsaldır diye düşünüyorum ama 2. fare de kalitesizse yine farelerde sorun olabilir bir şey diyemiyorum. Artı 0 Eksi
Başka farede de aynı sorun varsa donanımsaldır diye düşünüyorum ama 2. fare de kalitesizse yine farelerde sorun olabilir bir şey diyemiyorum.
BlackNomx Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 325 Çözümler 2 28 Temmuz 2021 #25 Arkadaşlar sistemle alakası yok mouseunuzun poll Rate değeri düşük kaliteli bir mouse alın. Artı 0 Eksi