SASUKE_M Picopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 253 14 Kasım 2023 #1 RAM 4 gb Ekran kartı intel hd grapicks Arkadaşlar Valorant'ta maça girerken 4 tur geçmiş oluyor ve normalde 60 70 FPS alıyorum fakat anlık FPS düşüşleri oluyor sorunu çözebilir miyiz?
Arkadaşlar Valorant'ta maça girerken 4 tur geçmiş oluyor ve normalde 60 70 FPS alıyorum fakat anlık FPS düşüşleri oluyor sorunu çözebilir miyiz?
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 906 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 SASUKE_M dedi: Arkadaşlar Valorant'ta maça girerken 4 tur geçmiş oluyor ve normalde 60 70 FPS alıyorum fakat anlık FPS düşüşleri oluyor sorunu çözebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Yüksek ısıdan kaynaklanıyor olabilir.
SASUKE_M dedi: Arkadaşlar Valorant'ta maça girerken 4 tur geçmiş oluyor ve normalde 60 70 FPS alıyorum fakat anlık FPS düşüşleri oluyor sorunu çözebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Yüksek ısıdan kaynaklanıyor olabilir.
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 14 Kasım 2023 #3 SASUKE_M dedi: Arkadaşlar Valorant'ta maça girerken 4 tur geçmiş oluyor ve normalde 60 70 FPS alıyorum fakat anlık FPS düşüşleri oluyor sorunu çözebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Bu sistemle bu soruni yaşamak gayet normal.
SASUKE_M dedi: Arkadaşlar Valorant'ta maça girerken 4 tur geçmiş oluyor ve normalde 60 70 FPS alıyorum fakat anlık FPS düşüşleri oluyor sorunu çözebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Bu sistemle bu soruni yaşamak gayet normal.
SASUKE_M Picopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 253 14 Kasım 2023 #4 Uber Lodos dedi: Bu sistemle bu soruni yaşamak gayet normal. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir çözümü var mı?
Uber Lodos dedi: Bu sistemle bu soruni yaşamak gayet normal. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir çözümü var mı?
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 14 Kasım 2023 #5 SASUKE_M dedi: Herhangi bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni bir laptop/masaüstü almak.
A androidmal Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 399 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #6 SASUKE_M dedi: Arkadaşlar Valorant'ta maça girerken 4 tur geçmiş oluyor ve normalde 60 70 FPS alıyorum fakat anlık FPS düşüşleri oluyor sorunu çözebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Dostum 4gb ram ile valorant açtığına dua etmen lazım.
SASUKE_M dedi: Arkadaşlar Valorant'ta maça girerken 4 tur geçmiş oluyor ve normalde 60 70 FPS alıyorum fakat anlık FPS düşüşleri oluyor sorunu çözebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Dostum 4gb ram ile valorant açtığına dua etmen lazım.