W Wasee Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 152 10 Ağustos 2025 #1 RAM 16GB Anakart PRO H610M-3 DDR4 CPU'm boşta %50 civarı çalışıyor ve sadece Valorant açıkken CPU kullanımı vb böyle. Değerler normal mi yoksa yolunda olmayan bir şeyler mi var? İşlemci i5-13400F Sürprizbozan
CPU'm boşta %50 civarı çalışıyor ve sadece Valorant açıkken CPU kullanımı vb böyle. Değerler normal mi yoksa yolunda olmayan bir şeyler mi var? İşlemci i5-13400F Sürprizbozan
M mehmet sait kayaş Femtopat Katılım 23 Mart 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #2 Wasee dedi: CPU'm boşta %50 civarı çalışıyor ve sadece Valorant açıkken CPU kullanımı vb böyle. Değerler normal mi yoksa yolunda olmayan bir şeyler mi var? İşlemci i5-13400F Sürprizbozan Eki Görüntüle 2552965 Genişletmek için tıkla... Ya bilgisayarınızda arkada çalışan 98 tane program var , yani çok doldurmuşsunuz. Ya da virüs girmiş. O değerler normal değil
Wasee dedi: CPU'm boşta %50 civarı çalışıyor ve sadece Valorant açıkken CPU kullanımı vb böyle. Değerler normal mi yoksa yolunda olmayan bir şeyler mi var? İşlemci i5-13400F Sürprizbozan Eki Görüntüle 2552965 Genişletmek için tıkla... Ya bilgisayarınızda arkada çalışan 98 tane program var , yani çok doldurmuşsunuz. Ya da virüs girmiş. O değerler normal değil
W Wasee Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 152 10 Ağustos 2025 #3 mehmet sait kayaş dedi: Ya bilgisayarınızda arkada çalışan 98 tane program var, yani çok doldurmuşsunuz. Ya da virüs girmiş. O değerler normal değil. Genişletmek için tıkla... Virüs olmadığını düşünüyorum Kaspersky var ve düzenli tarama yapıyorum ve asla kapatmıyorum. programlar klasik nvidia falan var ek olarak değerler böyle bilgisi olan yok mudur Son düzenleme: 10 Ağustos 2025
mehmet sait kayaş dedi: Ya bilgisayarınızda arkada çalışan 98 tane program var, yani çok doldurmuşsunuz. Ya da virüs girmiş. O değerler normal değil. Genişletmek için tıkla... Virüs olmadığını düşünüyorum Kaspersky var ve düzenli tarama yapıyorum ve asla kapatmıyorum. programlar klasik nvidia falan var ek olarak değerler böyle bilgisi olan yok mudur