KGNAk Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #1 Ben Valorant'a girince internet gidiyor ama başka oynularda bir şey olmuyor.
KS KS KGNAk Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #11 Çözüm olarak bu videoyu buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sinan gezen dedi: Kral silip gene yükledim olmadı modemi resledim gene olmadı DNS'le denedim yine olmadı VPN açtım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... atığım vidoya balk Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Çözüm olarak bu videoyu buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sinan gezen dedi: Kral silip gene yükledim olmadı modemi resledim gene olmadı DNS'le denedim yine olmadı VPN açtım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... atığım vidoya balk Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yeniden222 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #12 KGNAk dedi: Çözüm olarak bu videoyu buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et atığım vidoya balk Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... malesef bu da işe yaramadı sorun hala devam ediyor. Artı 0 Eksi
KGNAk dedi: Çözüm olarak bu videoyu buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et atığım vidoya balk Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... malesef bu da işe yaramadı sorun hala devam ediyor.
Sinan gezen Kilopat Katılım 21 Nisan 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #13 yeniden222 dedi: Maalesef bu da işe yaramadı sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bence Valorant'la alakalı reis çünkü daha dün girdim oyuna. Artı 0 Eksi
yeniden222 dedi: Maalesef bu da işe yaramadı sorun hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Bence Valorant'la alakalı reis çünkü daha dün girdim oyuna.
JLX JuuLeyszX Picopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Ağustos 2022 #14 yeniden222 dedi: Yapmadığımız şey kalmadı oyunu silip tekrar yüklemek dahil ancak çözüme ulaşamadım. @JLX JuuLeyszX Genişletmek için tıkla... Sinan gezen dedi: Kral silip gene yükledim olmadı modemi resledim gene olmadı DNS'le denedim yine olmadı VPN açtım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Kesin çözüm olarak bilgesayarınıza reset atın tekrar kurun. Artı 0 Eksi
yeniden222 dedi: Yapmadığımız şey kalmadı oyunu silip tekrar yüklemek dahil ancak çözüme ulaşamadım. @JLX JuuLeyszX Genişletmek için tıkla... Sinan gezen dedi: Kral silip gene yükledim olmadı modemi resledim gene olmadı DNS'le denedim yine olmadı VPN açtım yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Kesin çözüm olarak bilgesayarınıza reset atın tekrar kurun.
yeniden222 Femtopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #15 konu hala güncel aynı sorunla karşılaşmaya devam ediyorum. Artı 0 Eksi
samettuna2 Hectopat Katılım 28 Haziran 2019 Mesajlar 10 24 Ağustos 2022 #16 Bende'de aynı sorun var Valorant girince internet gidiyor ve PC'yi yeniden başlatana kadar gelmiyor hiçbir oyunda olmuyor Artı 0 Eksi
Bende'de aynı sorun var Valorant girince internet gidiyor ve PC'yi yeniden başlatana kadar gelmiyor hiçbir oyunda olmuyor
Sinan gezen Kilopat Katılım 21 Nisan 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #17 yeniden222 dedi: Konu hala güncel aynı sorunla karşılaşmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Düne kadar giriyordum düzeldiydi dün yine aynı sorun oluştu. Artı 0 Eksi
yeniden222 dedi: Konu hala güncel aynı sorunla karşılaşmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Düne kadar giriyordum düzeldiydi dün yine aynı sorun oluştu.