Valorant oynarken işlemcim ısınıyor

SkyGod

Kilopat
Daha fazla  
Valorant oynarken işlemcimin %65 - %70'ini kullanıyor ve 95 derecelere kadar çıkıyor işlemci bu sorun sadece Valorant'tayken oluyor CS:GO'da, GTA V'te ve diğer yüksek grafik isteyen oyunlarda bile böyle bir sorun yokken Valorant'ta bu sorunu yaşıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

İşlemcim stok fan ile çalşıyor.
Sistem Özelliklerim:
İşlemci: i5 9400F
Ekran Kartı: DUAL-RX580-O8G
AnaKart: TUF H310M-PLUS GAMING R2.0
RAM: 2x8 2666MHz
HDD: WD10EZEX 1 TB
SSD: Crucial 120GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant ve Vanguard hala geliştirilme aşamasında. Sıkıntı büyük ihtimal bu yüzdendir. Valorant Destek kısmına yazdığınızda Aida 64 ile test yapmanızı istiyorlar. Sonuçları atınca da ona göre cevap veriyorlar. Deneyebilirsiniz. Ona göre güncelleme için not alıyorlar.

onlarada yazdım uzun bir yazı yazdılar bir sürü şey önerdiler ama sorunum çözülmedi

onlarada yazdım uzun bir yazı yazdılar bir sürü şey önerdiler ama sorunum çözülmedi
Dediğim gibi hala geliştirilme aşamasında. Onlara bu konu hakkında yazdıysanız bir sonraki güncellemelerde çözülecektir. Sabırla bekleyin. Ve işlemcinizi yakmamak için şimdilik oynamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…