GadsTheVida Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://1drv.ms/u/c/d4aea6345b969b5c/EUVJot0pzQxBo86E7owjHQYBcrtKwBagrwOe28XyuYjQxQ?e=u2XMO6 RAM 16 GB 3200 MHz SSD veya HDD modeli 500 GB SAMSUNG MZVL2512HCJQ-00B00 Ekran kartı RTX 3060M İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H 2.30ghz Merhaba. Valorant oynarken mavi ekran alıyorum. Ancak diğer hiçbir oyunda bu hatayla karşılaşmıyorum.
Merhaba. Valorant oynarken mavi ekran alıyorum. Ancak diğer hiçbir oyunda bu hatayla karşılaşmıyorum.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 7 Çözümler 93 5 Ağustos 2024 #11 GadsTheVida dedi: Denen şeyi yaptım ancak upperfilters zaten kbdclass olarak ayarlı Farenin upperfiltersı da mouclass olarak ayarlı Genişletmek için tıkla... Mavi ekranlari detayli inceledim, hatalar klavye sürücünüz kaynakli. Monster sitesinden indirdiginiz ayri bir surucu varsa silin. Artı 0 Eksi
GadsTheVida dedi: Denen şeyi yaptım ancak upperfilters zaten kbdclass olarak ayarlı Farenin upperfiltersı da mouclass olarak ayarlı Genişletmek için tıkla... Mavi ekranlari detayli inceledim, hatalar klavye sürücünüz kaynakli. Monster sitesinden indirdiginiz ayri bir surucu varsa silin.
KS KS GadsTheVida Femtopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #12 Webcam kullanan insan dedi: Mavi ekranlari detayli inceledim, hatalar klavye sürücünüz kaynakli. Monster sitesinden indirdiginiz ayri bir sürücü varsa silin. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir sürücü indirmedim Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: Mavi ekranlari detayli inceledim, hatalar klavye sürücünüz kaynakli. Monster sitesinden indirdiginiz ayri bir sürücü varsa silin. Genişletmek için tıkla... Ayrı bir sürücü indirmedim