Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 13 Mayıs 2021 #1 Valorant oynayamıyorum en son güncelleme yapıyordum mavi ekran yedim sonra bir daha bastım gene mavi ekran sonrasında logosu bile gözükmüyor şu an. Minidumpeee - Google Drive drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2021
Valorant oynayamıyorum en son güncelleme yapıyordum mavi ekran yedim sonra bir daha bastım gene mavi ekran sonrasında logosu bile gözükmüyor şu an. Minidumpeee - Google Drive drive.google.com
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 13 Mayıs 2021 #2 Vanguard kaldırın ve tekrar kurun. İşe yaramazsa getirecekleri yeni güncellemeyi beklemek zorundasınız, yapacak bir şey yok. Sorun oyun kaynaklı. Artı 1 Eksi
Vanguard kaldırın ve tekrar kurun. İşe yaramazsa getirecekleri yeni güncellemeyi beklemek zorundasınız, yapacak bir şey yok. Sorun oyun kaynaklı.
Şaban Şerif Akbayrak Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #3 Bende de aynı sorun var ya ne zaman düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 13 Mayıs 2021 #4 PanzerTR dedi: Vanguard kaldırın ve tekrar kurun. İşe yaramazsa getirecekleri yeni güncellemeyi beklemek zorundasınız, yapacak bir şey yok. Sorun oyun kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı nasıl kaldırıp tekrar yükleyebilirim? Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: Vanguard kaldırın ve tekrar kurun. İşe yaramazsa getirecekleri yeni güncellemeyi beklemek zorundasınız, yapacak bir şey yok. Sorun oyun kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı nasıl kaldırıp tekrar yükleyebilirim?
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 13 Mayıs 2021 #5 Alp Ege Bedir dedi: Vanguard'ı nasıl kaldırıp tekrar yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... "Denetim Masası" üzerinden kaldırabilmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Alp Ege Bedir dedi: Vanguard'ı nasıl kaldırıp tekrar yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... "Denetim Masası" üzerinden kaldırabilmeniz gerekiyor.
KS KS Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 13 Mayıs 2021 #6 PanzerTR dedi: "Denetim Masası" üzerinden kaldırabilmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Geri nereden yükleyeceğim? Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: "Denetim Masası" üzerinden kaldırabilmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Geri nereden yükleyeceğim?
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 13 Mayıs 2021 #7 Alp Ege Bedir dedi: Geri nereden yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Oyuna girmeye çalıştığınızda kendiliğinden yükleyecektir. Artı 0 Eksi
Alp Ege Bedir dedi: Geri nereden yükleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Oyuna girmeye çalıştığınızda kendiliğinden yükleyecektir.
B Batuhan_ozcn Femtopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #8 Vanguard'ı sılıp tekrar ındırmek bır işe yaramıyor ben denedım hatta oyunu komple sildim tekrar yükledim yine bir gelişme alamadım güncellemeyi beklıyecegız artık :/ Artı 0 Eksi
Vanguard'ı sılıp tekrar ındırmek bır işe yaramıyor ben denedım hatta oyunu komple sildim tekrar yükledim yine bir gelişme alamadım güncellemeyi beklıyecegız artık :/