Valorant oynarken mouse hareket etmiyor

İşletim sistemi
Windows 11

SefaPinarci

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 2060S
Anakart
B450M-K
İşlemci
R5 5500
Öncelikle herkese iyi günler yeni almış olduğum Gamepower bane model mouse Valorant'ta hızlı döndürünce hareket etmiyor. Yavaş yavaş döndürünce daha hızlı gidiyor. Bundan önceki eski ve bunun kadar kaliteli olmayan farem de bu sıkıntı yoktu ve sadece Valorant'ta oluyor. Birkaç kişi bu konu hakkında işlemci falan demiş ancak işlemcim eski değil. Yardımcı olursanız sevinirim tekrardan iyi günler.

Hocam aynı sorun bende de vardı farenin IPS değeri düşük olunca oluyormuş yeni mouse aldım düzeldi. Bu sorun genelde FPS oyunlarında oluyor. Ayrıca düşük kalite mouse pad de bazen sorun çıkartabiliyor bilgisayar ile bir alakası yok sorunun.

Hocam aynı sorun bende de vardı farenin IPS değeri düşük olunca oluyormuş yeni mouse aldım düzeldi. Bu sorun genelde FPS oyunlarında oluyor. Ayrıca düşük kalite mouse pad de bazen sorun çıkartabiliyor bilgisayar ile bir alakası yok sorunun.

Hocam bu dediğiniz IPS, poling rate yani Hz falan mı oluyor bir de normalde eski farem daha az kaliteliydi onda böyle bir sıkıntı yok hatta eskisi markasız falan ben anlam veremedim bu duruma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı