JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 23 Mayıs 2022 #1 Bir türlü alışamadım. Sıksam fareye ağırlık biniyor ve hareket etmede sıkıntı yaşıyorum. Sıkmasam aim titriyor. Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Bir türlü alışamadım. Sıksam fareye ağırlık biniyor ve hareket etmede sıkıntı yaşıyorum. Sıkmasam aim titriyor. Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.085 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #3 JETTİN ULTİSİ dedi: Bir türlü alışamadım. Sıksam fareye ağırlık biniyor ve hareket etmede sıkıntı yaşıyorum. Sıkmasam aim titriyor. Sizler nasıl kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen ben sıkmıyorum ama kişiden kişiye değişkenlik gösterir.
JETTİN ULTİSİ dedi: Bir türlü alışamadım. Sıksam fareye ağırlık biniyor ve hareket etmede sıkıntı yaşıyorum. Sıkmasam aim titriyor. Sizler nasıl kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam şahsen ben sıkmıyorum ama kişiden kişiye değişkenlik gösterir.
Last Avenger Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 596 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #4 Dostum sen Valorant trolü müsün sırf merakımdan soruyorum.
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 23 Mayıs 2022 #5 Sens. ayarını düşürmeyi denedin mi?
l0kan1 Megapat Katılım 11 Eylül 2014 Mesajlar 348 Çözümler 1 23 Mayıs 2022 #6 Hassasiyet ayarı yaparak.
JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 23 Mayıs 2022 #7 Last Avenger dedi: Dostum sen Valorant trolü müsün sırf merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
Last Avenger dedi: Dostum sen Valorant trolü müsün sırf merakımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Ne alaka?
Last Avenger Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 596 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2022 #8 JETTİN ULTİSİ dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Açtığın konular hep Valorant ve sorular çok saçma. Öznel cevapları olan sorular soruyorsun.
JETTİN ULTİSİ dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Açtığın konular hep Valorant ve sorular çok saçma. Öznel cevapları olan sorular soruyorsun.
aksiyonel Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 1.339 Çözümler 6 Yer İstanbul 23 Mayıs 2022 #9 Hassaslık ayarlarında değişiklik yaparsan belki oyun esnasında seni rahatlatabilir. Mouse sıkma sebebin de mousenin hafif olması mı onu da anlayamadım tabi.
Hassaslık ayarlarında değişiklik yaparsan belki oyun esnasında seni rahatlatabilir. Mouse sıkma sebebin de mousenin hafif olması mı onu da anlayamadım tabi.