Kanka zaten senin sistemde virüs falan kalmamış belli temiz kurulum da yapmışsın bir işe yaramamış o tarafı artık boş ver bu olay bence tamamen hattın Riot'a giden yolunda bir bozukluk var gibi benzerini ben de yaşadım kafayı yiyordum harbi. Bufferbloat testinde a+ alamıyosan modemin QoS ayarı ya çalışmıyor ya da modem dandik bazı modemlerde QoS süs gibi koyuluyor ama işe yaramıyor sen 500ü 50ye çekmişsin hala a+ alamıyosan orada bir sıkıntı var belli tracert denedin mi bu arada? CMD'ye girip tracert IP'yi yazınca senin bilgisayardan Valorant sunucusuna giden yolda hangi noktada ping zıplıyor onu görebiliyosun oralarda ms bir anda 200-300 oluyorsa sorun net sende değil aradaki hatlarda. VPN'de deneyebilirsin bende denemiştim ping düşmüştü direkt sende de düşerse olay net senin ISS'in Riot'a ters bir rotadan gönderiyor seni bir de CGNAT olayına baktın mı? Whatismyip de IP'yle modemdeki WAN IP farklıysa CGNAT'tasın o da bazen oyunda böyle saçma ping sapıtmalarına neden oluyor netçiyi arayıp gerçek IP istiyorum dersen hallederler bazen de küçük bir ücret istiyorlar ama oyunu kurtarıyor yani şu an virüsle net hızla falan uğraşma senin olay %90 bağlantı yolu VPN+tracert+CGNAT üçlüsüne bir girmen lazım başka türlü net çözülmez bu bence.