TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #1 Valorant oynuyorum ve aniden oyunum donuyor bilgisiyarı tekrar başlatmadığım sürece donuk kalıyor ne yapmam lazım ceza yiyip duruyorum.
Valorant oynuyorum ve aniden oyunum donuyor bilgisiyarı tekrar başlatmadığım sürece donuk kalıyor ne yapmam lazım ceza yiyip duruyorum.
HanzoFerrari Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 612 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz Mühendis 8 Mayıs 2022 #2 Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
ggDarwin Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 45 16 Mayıs 2022 #3 @TrayinG_E Çözümünü buldun mu bende hala oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #4 ggDarwin dedi: @TrayinG_E çözümünü buldun mu bende hala oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır oyunu sildim. Artı 0 Eksi
ggDarwin dedi: @TrayinG_E çözümünü buldun mu bende hala oluyor. Genişletmek için tıkla... Hayır oyunu sildim.
ggDarwin Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 45 19 Mayıs 2022 #5 En iyi çözüm Galiba bende sileceğim @TrayinG_E Kanka hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Çünkü ben Brave Browser indirdikten sonra olmaya başladı. Bir ihtimal sorun onda olabilir mi? Son düzenleme: 20 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
En iyi çözüm Galiba bende sileceğim @TrayinG_E Kanka hangi tarayıcıyı kullanıyorsun? Çünkü ben Brave Browser indirdikten sonra olmaya başladı. Bir ihtimal sorun onda olabilir mi?