A atlasplus Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 57 3 Şubat 2022 #1 Parmak çıtlatmak bende bir alışkanlık oldu Valorant'ta rekabet girdigimde de istemsizce parmak çıtlatıyorum bu oyundaki aimi mi bozar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2022
Parmak çıtlatmak bende bir alışkanlık oldu Valorant'ta rekabet girdigimde de istemsizce parmak çıtlatıyorum bu oyundaki aimi mi bozar mı?
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #2 Tam tersi beni daha çok rahatlatıyor. Judge oynarken daha rahat hissediyorum.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 3 Şubat 2022 #3 Bozmaz kardeşim, başka soru?
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 3 Şubat 2022 #5 atlasplus dedi: Parmak çıtlatmak bende bir alışkanlık oldu Valorant'ta rekabet girdigimde de istemsizce parmak çıtlatıyorum bu oyundaki aimi mi bozar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sanmıyorum,ben vücudumdaki her yeri çıtlatabiliyorum neredeyse hiç böyle bir problem yaşamadım ama rahatsız ediyorsa çıtlatma sende bu nasıl soru?
atlasplus dedi: Parmak çıtlatmak bende bir alışkanlık oldu Valorant'ta rekabet girdigimde de istemsizce parmak çıtlatıyorum bu oyundaki aimi mi bozar mı? Genişletmek için tıkla... Hayır sanmıyorum,ben vücudumdaki her yeri çıtlatabiliyorum neredeyse hiç böyle bir problem yaşamadım ama rahatsız ediyorsa çıtlatma sende bu nasıl soru?
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #6 Tıklamanı bozabilir belki. Kişiden kişiye değişir.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 3 Şubat 2022 #7 Bence bozmaz aksine ellerinizi rahatlatacağı için kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. En azından bende öyle oluyor.
Bence bozmaz aksine ellerinizi rahatlatacağı için kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. En azından bende öyle oluyor.
A atlasplus Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 57 3 Şubat 2022 #8 Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #9 Bilimsel olarak bir zararı yok diye biliyorum. Yani bozmaz sanırım. Hiç böyle bir soru aklıma gelmedi
Bilimsel olarak bir zararı yok diye biliyorum. Yani bozmaz sanırım. Hiç böyle bir soru aklıma gelmedi
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 3 Şubat 2022 #10 Emin Faruk dedi: Bilimsel olarak bir zararı yok diye biliyorum. Yani bozmaz sanırım. Hiç böyle bir soru aklıma gelmedi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hayır değil.
Emin Faruk dedi: Bilimsel olarak bir zararı yok diye biliyorum. Yani bozmaz sanırım. Hiç böyle bir soru aklıma gelmedi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hayır değil.