LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, Valorant oynarken bilgisayar anlamsız bir şekilde ısınıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Oyunu ortalama 250 FPS oynayabiliyorum. Hatta güç tasarrufu kullanıyorum ama yine de ısınıyor. Çözümü bilen varsa söylesin.
Arkadaşlar merhaba, Valorant oynarken bilgisayar anlamsız bir şekilde ısınıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Oyunu ortalama 250 FPS oynayabiliyorum. Hatta güç tasarrufu kullanıyorum ama yine de ısınıyor. Çözümü bilen varsa söylesin.
anonim99 Decapat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 896 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #2 Kaç derece oluyor ve sistem özelliklerini yazar mısın?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #3 anonim99 dedi: Kaç derece oluyor ve sistem özelliklerini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam derecesini ölçmedim fakat VALORANT dan daha ağır oyunlar oynarken bile VALORANT kadar ısınmıyor .
anonim99 dedi: Kaç derece oluyor ve sistem özelliklerini yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam derecesini ölçmedim fakat VALORANT dan daha ağır oyunlar oynarken bile VALORANT kadar ısınmıyor .
Lax Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #4 Msi burn yüklemeyi dene.