crayster Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #1 Valorant'ı açtığımda hiçbir şey çalışmıyor hiçbir şeye komut veremiyorum masaüstüne dönebiliyorum ama oyuna sadece Alt Tab'dan giriyorum bunun çözümü var mıdır? Hiçbir şey kullanılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
Valorant'ı açtığımda hiçbir şey çalışmıyor hiçbir şeye komut veremiyorum masaüstüne dönebiliyorum ama oyuna sadece Alt Tab'dan giriyorum bunun çözümü var mıdır? Hiçbir şey kullanılmıyor.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 14 Mayıs 2021 #2 Oyunda şuan bir sorun var, bir sonraki güncellemeyi bekleyin. Artı 0 Eksi
KS KS crayster Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #3 theYagi dedi: Oyunda şuan bir sorun var, bir sonraki güncellemeyi bekleyin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah Artı 0 Eksi
theYagi dedi: Oyunda şuan bir sorun var, bir sonraki güncellemeyi bekleyin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah