Valorant oynarken sisteme drop giriyor

Anumusss

Hectopat
Makaleler
1
Valorant'ta drop yıyorum. Ama FPS dusmelı drop degıl bir anda oyun donuyor 2 sanıye sonra gelıyor. Kullandıgım SSD'ın saglıgı kotu ve ıslemcım 85 derece goruyor. Kullanımıda %100 oluyor. Ben ıslemcı sıcaklıgından ve kullanımından oldugunu dusunuyorum. Sızce neden dolayı oluyor? Islemcım i5.6500 1 yıldan fazla oldu macun surelı ve bilgisayarı da 1 yıldır temızlemıyorum.

O kadar çok parametre var ki bence halledilmesi gereken 😄. Bilgisayar temizliğinizi sağlıklı bir şekilde yaptıktan ve termal macun yenilemesi yaptıktan sonra tekrar gözlemlemek bence en sağlıklı sonucu verecektir size. En azından elinizdeki maddeleri eleyerek gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Ek olarak bilgisayarınızın diğer özelliklerini de yazabilirsiniz. Lakin bu tarz bi husus benim de başıma HDD'm olduğu zamanlar gelmişti.

6. Nesil bir i5 olan bilgisayarın SSD'sinin de eskimiş olma kuvvetli ihtimal. Laptop mı OEM mi bilgisayarınız?​

o kadar çok parametre var ki bence halledilmesi gereken 😄. Bilgisayar temizliğinizi sağlıklı bir şekilde yaptıktan ve termal macun yenilemesi yaptıktan sonra tekrar gözlemlemek bence en sağlıklı sonucu verecektir size. En azından elinizdeki maddeleri eleyerek gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Ek olarak bilgisayarınızın diğer özelliklerini de yazabilirsiniz. Lakin bu tarz bir husus benim de başıma HDD'm olduğu zamanlar gelmişti.

6. nesil bir i5 olan bilgisayarın SSD'sinin de eskimiş olma kuvvetli ihtimal. Laptop mı OEM mi bilgisayarınız?​
Masaustu bilgisayarım var ve şu an duzeldı ıslemcı 85 ustu olunca ve %100 de drop gırıyor. SSD saglıgıda bu sekılde.

1722555300470.png

SSD 12570SAAtdir çalısıyor ve toplam 23 TB yazmış 46 TB de okumuş NAND yazma toplamı 37TB.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı