Xeaph Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Dostlar manzara bu şekilde. Valorant oynarken fark ettim. Oyunda drop yemeye başladım. Bazen PC de donmalar oluyor kendim reset atıyorum. Sorunun kaynağı nedir bilginiz var mı? Dosya Ekleri 124.png 53,8 KB · Görüntüleme: 62
Dostlar manzara bu şekilde. Valorant oynarken fark ettim. Oyunda drop yemeye başladım. Bazen PC de donmalar oluyor kendim reset atıyorum. Sorunun kaynağı nedir bilginiz var mı?
Çözüm Xeaph 2 Ağustos 2023 Kaspersky ile taradım sıfır virüs. Ccleaner ile genel temizlik yaptım kapatıp açtım düzeldi.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #11 Xeaph dedi: Boşta da kullanım değerleri aynı. Ben SSD'min çok sağlam olmadığını biliyorum ama RAM de ne gibi sorun var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky veya Malwarebytes ile hemen virüs taraması yapın sisteminizde %90 virüs var. Artı 0 Eksi
Xeaph dedi: Boşta da kullanım değerleri aynı. Ben SSD'min çok sağlam olmadığını biliyorum ama RAM de ne gibi sorun var anlamadım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky veya Malwarebytes ile hemen virüs taraması yapın sisteminizde %90 virüs var.
KS KS Xeaph Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 150 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #12 Kaspersky ile taradım sıfır virüs. Ccleaner ile genel temizlik yaptım kapatıp açtım düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm