KilliaVl Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Valorant oynarken veya başka bir iş yaparken odaklanamıyorum ve ciddi olamıyorum. Var mı çözümü?
Verkasha Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Celeron(R) CPU / İntel Graphics / 4gb RAM / Lenova İdeapad Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2024 #3 KilliaVl dedi: Valorant oynarken veya başka bir iş yaparken odaklanamıyorum ve ciddi olamıyorum. Var mı çözümü? Genişletmek için tıkla... Doktora gitmek Technopat forumda sormak
KilliaVl dedi: Valorant oynarken veya başka bir iş yaparken odaklanamıyorum ve ciddi olamıyorum. Var mı çözümü? Genişletmek için tıkla... Doktora gitmek Technopat forumda sormak
KilliaVl Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #4 Verkasha dedi: Doktora gitmek Technopat forumda sormak Genişletmek için tıkla... Gittim B12 eksikliği varmış ama bazen odaklanabiliyorum ama bazen her istediimde odaklanmak istiyorum.
Verkasha dedi: Doktora gitmek Technopat forumda sormak Genişletmek için tıkla... Gittim B12 eksikliği varmış ama bazen odaklanabiliyorum ama bazen her istediimde odaklanmak istiyorum.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #5 KilliaVl dedi: Gittim B12 eksikliği varmış ama bazen odaklanabiliyorum ama bazen her istediimde odaklanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya sürenizi azaltmayı deneyebilirsiniz hocam.
KilliaVl dedi: Gittim B12 eksikliği varmış ama bazen odaklanabiliyorum ama bazen her istediimde odaklanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya sürenizi azaltmayı deneyebilirsiniz hocam.
Verkasha Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 199 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Celeron(R) CPU / İntel Graphics / 4gb RAM / Lenova İdeapad Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2024 #6 KilliaVl dedi: Gittim B12 eksikliği varmış ama bazen odaklanabiliyorum ama bazen her istediimde odaklanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende çalışmak için oturuyorum fakat 5 dakika bile sabit duramıyorum , gerçekten kötü bir durum her şeyi olumsuz etkiliyor.
KilliaVl dedi: Gittim B12 eksikliği varmış ama bazen odaklanabiliyorum ama bazen her istediimde odaklanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende çalışmak için oturuyorum fakat 5 dakika bile sabit duramıyorum , gerçekten kötü bir durum her şeyi olumsuz etkiliyor.
KilliaVl Picopat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #7 Verkasha dedi: Bende çalışmak için oturuyorum fakat 5 dakika bile sabit duramıyorum, gerçekten kötü bir durum her şeyi olumsuz etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam potansiyelini engelliyor.
Verkasha dedi: Bende çalışmak için oturuyorum fakat 5 dakika bile sabit duramıyorum, gerçekten kötü bir durum her şeyi olumsuz etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam potansiyelini engelliyor.