D demenzar Centipat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 103 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Valorant oynarken Win tuşuna basıyorum oyun direkt donuyor. ne yapmalıyım? arkada Discord veya Chrome giremiyorum.
Valorant oynarken Win tuşuna basıyorum oyun direkt donuyor. ne yapmalıyım? arkada Discord veya Chrome giremiyorum.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #2 demenzar dedi: Valorant oynarken Win tuşuna basıyorum oyun direkt donuyor. ne yapmalıyım? arkada Discord veya Chrome giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Artı 0 Eksi
demenzar dedi: Valorant oynarken Win tuşuna basıyorum oyun direkt donuyor. ne yapmalıyım? arkada Discord veya Chrome giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir?
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 10 Şubat 2021 #3 demenzar dedi: Valorant oynarken Win tuşuna basıyorum oyun direkt donuyor. Ne yapmalıyım? Arkada Discord veya Chrome giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de donuyor, F11'e basıp Valorant'ı pencereli moda alarak yapacağınız şeyleri yapmanız daha sağlıklı. Artı 1 Eksi
demenzar dedi: Valorant oynarken Win tuşuna basıyorum oyun direkt donuyor. Ne yapmalıyım? Arkada Discord veya Chrome giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de donuyor, F11'e basıp Valorant'ı pencereli moda alarak yapacağınız şeyleri yapmanız daha sağlıklı.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.226 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 10 Şubat 2021 #4 demenzar dedi: Valorant oynarken Win tuşuna basıyorum oyun direkt donuyor. Ne yapmalıyım? Arkada Discord veya Chrome giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oluyor Alt+Tab yapınca oyuna geçiyor. Masa ğstğne dönmek için F11 ile pencereye geçip deneyin. Artı 0 Eksi
demenzar dedi: Valorant oynarken Win tuşuna basıyorum oyun direkt donuyor. Ne yapmalıyım? Arkada Discord veya Chrome giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynısı bende de oluyor Alt+Tab yapınca oyuna geçiyor. Masa ğstğne dönmek için F11 ile pencereye geçip deneyin.
Memolii7 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 10 Şubat 2021 #5 Direkt alt-tab yap. Artı -1 Eksi