3 318177 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 1 9 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, sistem özellikleri; "6.5 upload, oyunda 5K bitrate, 10. nesil i7, 2070 Super" Valorant oynarken yayında kendi kameram, yani face kamera karelenme oluyor. Aynı şekilde yayın esnasındada oluyor. Nedeni nedir sizce?
Arkadaşlar, sistem özellikleri; "6.5 upload, oyunda 5K bitrate, 10. nesil i7, 2070 Super" Valorant oynarken yayında kendi kameram, yani face kamera karelenme oluyor. Aynı şekilde yayın esnasındada oluyor. Nedeni nedir sizce?
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 9 Mart 2021 #2 Sadece kameradamı oluyor? İşlemciniz tam numarası ve o anki sıcaklık değerleriniz öğrenebilir miyim? Artı 0 Eksi
KS KS 3 318177 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 1 11 Mart 2021 #3 Xcylde dedi: Sadece kameradamı oluyor? İşlemciniz tam numarası ve o anki sıcaklık değerleriniz öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam yayın esnasında oluyor geç yazdım kusura bakmayın banım vardı. Oyunda ekrandada karelenme pikşelleşme oluyor. Xcylde dedi: Sadece kameradamı oluyor? İşlemciniz tam numarası ve o anki sıcaklık değerleriniz öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Intel stok fanını kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Xcylde dedi: Sadece kameradamı oluyor? İşlemciniz tam numarası ve o anki sıcaklık değerleriniz öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam yayın esnasında oluyor geç yazdım kusura bakmayın banım vardı. Oyunda ekrandada karelenme pikşelleşme oluyor. Xcylde dedi: Sadece kameradamı oluyor? İşlemciniz tam numarası ve o anki sıcaklık değerleriniz öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Intel stok fanını kullanıyorum.
sweett Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 1.057 Makaleler 1 Yer Valve Corporation. 11 Mart 2021 #4 318177 dedi: Xcylde dedi: Sadece kameradamı oluyor? İşlemciniz tam numarası ve o anki sıcaklık değerleriniz öğrenebilir miyim? Intel stok fanını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş fanı sormamış işlemci modelinizi sormuş ama? Artı 0 Eksi
318177 dedi: Xcylde dedi: Sadece kameradamı oluyor? İşlemciniz tam numarası ve o anki sıcaklık değerleriniz öğrenebilir miyim? Intel stok fanını kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş fanı sormamış işlemci modelinizi sormuş ama?
KS KS 3 318177 Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 1 12 Mart 2021 #5 Xcylde dedi: Sadece kameradamı oluyor? İşlemciniz tam numarası ve o anki sıcaklık değerleriniz öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... sweett dedi: Hocam arkadaş fanı sormamış işlemci modelinizi sormuş ama? Genişletmek için tıkla... Selamlar şu an bakamıyorum akşam arkadaş düzenleyecek sistem özelliklerini bakacağım ona göre yazacağım teşekkür ederim şimdiden. Artı 0 Eksi
Xcylde dedi: Sadece kameradamı oluyor? İşlemciniz tam numarası ve o anki sıcaklık değerleriniz öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... sweett dedi: Hocam arkadaş fanı sormamış işlemci modelinizi sormuş ama? Genişletmek için tıkla... Selamlar şu an bakamıyorum akşam arkadaş düzenleyecek sistem özelliklerini bakacağım ona göre yazacağım teşekkür ederim şimdiden.