unutmabeniAsla Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Oyun resimdeki gibi oldu. Acaba nasıl düzelir?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.355 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 20 Şubat 2024 #2 Tam ekrandan pencereliye alıp tekrar tam ekrana al. Artı 0 Eksi
KS KS unutmabeniAsla Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #3 Physchopath dedi: Tam ekrandan pencereliye alıp tekrar tam ekrana al. Genişletmek için tıkla... Olmadı kankam başka bir çözüm yolu var mı? unutmabeniAsla dedi: Olmadı kankam başka bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Alt Tab atınca böyle oluyor oyuna geçince yine aynı. Artı 0 Eksi
Physchopath dedi: Tam ekrandan pencereliye alıp tekrar tam ekrana al. Genişletmek için tıkla... Olmadı kankam başka bir çözüm yolu var mı? unutmabeniAsla dedi: Olmadı kankam başka bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Alt Tab atınca böyle oluyor oyuna geçince yine aynı.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.355 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 20 Şubat 2024 #4 unutmabeniAsla dedi: Olmadı kankam başka bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükle. Artı 0 Eksi
unutmabeniAsla dedi: Olmadı kankam başka bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükle.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.842 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #5 unutmabeniAsla dedi: Olmadı kankam başka bir çözüm yolu var mı? Alt Tab atınca böyle oluyor oyuna geçince yine aynı.Eki Görüntüle 2121818 Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yüklemeyi deneseniz. Artı 0 Eksi
unutmabeniAsla dedi: Olmadı kankam başka bir çözüm yolu var mı? Alt Tab atınca böyle oluyor oyuna geçince yine aynı.Eki Görüntüle 2121818 Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yüklemeyi deneseniz.
KS KS unutmabeniAsla Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #6 crqdles dedi: Oyunu silip yüklemeyi deneseniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım galiba Physchopath dedi: DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam sağ olun unutmabeniAsla dedi: Öyle yapacağım galiba. Deneyeceğim hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar oyunuda sildim driverları da sildim yüklrdim hala düzelmedi Son düzenleme: 21 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
crqdles dedi: Oyunu silip yüklemeyi deneseniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım galiba Physchopath dedi: DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam sağ olun unutmabeniAsla dedi: Öyle yapacağım galiba. Deneyeceğim hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar oyunuda sildim driverları da sildim yüklrdim hala düzelmedi
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.355 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 21 Şubat 2024 #7 unutmabeniAsla dedi: Öyle yapacağım galiba Deneyeceğim hocam sağ olun Arkadaşlar oyunuda sildim driverları da sildim yüklrdim hala düzelmedi Genişletmek için tıkla... Belki şu konu yardımcı olabilir arkadaş çözmüş Çözüldü: Valorant renkler birbirine karıştı Artı 0 Eksi
unutmabeniAsla dedi: Öyle yapacağım galiba Deneyeceğim hocam sağ olun Arkadaşlar oyunuda sildim driverları da sildim yüklrdim hala düzelmedi Genişletmek için tıkla... Belki şu konu yardımcı olabilir arkadaş çözmüş Çözüldü: Valorant renkler birbirine karıştı
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.842 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #8 Physchopath dedi: Belki şu konu yardımcı olabilir arkadaş çözmüş Çözüldü: Valorant renkler birbirine karıştı Genişletmek için tıkla... Yaptım demiş sanki ama... yanlışta okumuş olabilirim. Artı 0 Eksi
Physchopath dedi: Belki şu konu yardımcı olabilir arkadaş çözmüş Çözüldü: Valorant renkler birbirine karıştı Genişletmek için tıkla... Yaptım demiş sanki ama... yanlışta okumuş olabilirim.
KS KS unutmabeniAsla Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 206 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #9 crqdles dedi: Yaptım demiş sanki ama... Yanlışta okumuş olabilirim. crqdles dedi: Yaptım demiş sanki ama... Yanlışta okumuş olabilirim. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam eğer oyun içi ayarlardan diyorsanız yaptım. Artı 0 Eksi
crqdles dedi: Yaptım demiş sanki ama... Yanlışta okumuş olabilirim. crqdles dedi: Yaptım demiş sanki ama... Yanlışta okumuş olabilirim. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam eğer oyun içi ayarlardan diyorsanız yaptım.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.842 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #10 unutmabeniAsla dedi: Hocam eğer oyun içi ayarlardan diyorsanız yaptım. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
unutmabeniAsla dedi: Hocam eğer oyun içi ayarlardan diyorsanız yaptım. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi?