Selamlar, Valorant oynayacak arkadaş arıyorum. 3 kişiyiz. Sürekli troll kişiler gelmesinden dolayı oyun zevk vermiyor. Ortalama oynuyoruz. Oynamak isteyenleri Discord'dan ekleyebilirim.
Demiriz, bir arkadaşım bronzdan düştü, diğeride ban yediği için yeni hesap açtı.Ranklar?
2 kişilik boş yer var sanırım arkadaşım ve ben tezek elo ile katılırızDemiriz, bir arkadaşım bronzdan düştü, diğeride ban yediği için yeni hesap açtı.
Hepimiz bronzuz.
Selamlar, Valorant oynayacak arkadaş arıyorum. 3 kişiyiz. Sürekli troll kişiler gelmesinden dolayı oyun zevk vermiyor. Ortalama oynuyoruz. Oynamak isteyenleri Discord'dan ekleyebilirim.
2 kişilik boş yer var sanırım arkadaşım ve ben tezek elo ile katılırız.
Discordları bırakabilirseniz konuşalım.Ben gelebilirim isterseniz. Rankım gümüş 1 her akşam giriyorum.
Oyuna yeni başladım 17 lvlim beni e bir arkımı alırmısınız?Selamlar, Valorant oynayacak arkadaş arıyorum. 3 kişiyiz. Sürekli troll kişiler gelmesinden dolayı oyun zevk vermiyor. Ortalama oynuyoruz. Oynamak isteyenleri Discord'dan ekleyebilirim.
Discordun ne?Ben gelebilirim isterseniz. Rankım gümüş 1 her akşam giriyorum.
Discordun ne?Ben gelebilirim isterseniz. Rankım gümüş 1 her akşam giriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.