YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.121 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #1 Son zamanlarda bir site var, orada insanlar rankını falan belirtip grup kodunu paylaşıp oynayacak kişi arıyor. Bu sitenin ismi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2024
Son zamanlarda bir site var, orada insanlar rankını falan belirtip grup kodunu paylaşıp oynayacak kişi arıyor. Bu sitenin ismi nedir?
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.407 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 Find Your VALORANT Team - TEAMS.gg olabilir mi?
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.913 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #3 Valorant Player Search Platform Bu site işine yarayabilir.
0eren_grbz0 Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #4 YüzbaşıJohnPrice dedi: Son zamanlarda bir site var, orada insanlar rankını falan belirtip grup kodunu paylaşıp oynayacak kişi arıyor. Bu sitenin ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Siteyi bukamadıysan çoğu Türk YouTuber'ın Discord kanalında oyuncu bulma kanalları var oradanda bulabilirsin.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Son zamanlarda bir site var, orada insanlar rankını falan belirtip grup kodunu paylaşıp oynayacak kişi arıyor. Bu sitenin ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Siteyi bukamadıysan çoğu Türk YouTuber'ın Discord kanalında oyuncu bulma kanalları var oradanda bulabilirsin.
B berelpo Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #5 oyna.co
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.913 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #6 @YüzbaşıJohnPrice işine yaradı mı?
ECU33 Yoctopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 2 2 Aralık 2024 #7 Önerileri inceledim. Find Your VALORANT Team - TEAMS.gg - Bu, üyeliksiz işe yaramıyor ya da ben bulamadım. Valorant Player Search Platform - Bu, google ile giriş zorunlu tutuyor. oyna.co - Yine üyelik zorunlu. Genel olarak hepsinde, lobi kodu girip oynamak biraz zaman alıyor. Takım bulmak daha kolay olmalı. Takım Bul - Aradığınız Lobiyi Kolayca Bulun işe yeni başlamış bir site olarak daha kolay, üyelik gerekmeyen ve direk kodlara yönelik çalışıyor. Bi göz atın derim. Saygılar
Önerileri inceledim. Find Your VALORANT Team - TEAMS.gg - Bu, üyeliksiz işe yaramıyor ya da ben bulamadım. Valorant Player Search Platform - Bu, google ile giriş zorunlu tutuyor. oyna.co - Yine üyelik zorunlu. Genel olarak hepsinde, lobi kodu girip oynamak biraz zaman alıyor. Takım bulmak daha kolay olmalı. Takım Bul - Aradığınız Lobiyi Kolayca Bulun işe yeni başlamış bir site olarak daha kolay, üyelik gerekmeyen ve direk kodlara yönelik çalışıyor. Bi göz atın derim. Saygılar
senzui Kilopat Katılım 17 Mart 2017 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #8 5e5valo.com sitesi yeni açılmış üyelik olmadan Valorant oyuncu bulma sitesi, buraya bakabilirsin.