Valorant oynayamıyorum

252217

Kilopat
Makaleler
1
CS:GO'da rankım Master Guardian Elite ve gayet iyi oynuyorum, hakimim ama Valorant'ta çok kötüyüm. Rankım Silver, ölüm maçında 10 kişi civarı vurabiliyorum. Takımda skoru en az olan ben oluyorum. CS:GO'daki gibi aimime pek hakim değilim, çok farklı geliyor. Aynı cross kullanıyorum. Arkadaşlar Plat olursun diyor ama maalesef Silver'ım. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl iyi oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli oynamaktan başka yapabileceğiniz çok bir şey yok. CS:GO'dan daha farklı mekaniklere sahip bir oyun ve düzenli şekilde oynayarak alışabileceğinizi düşünüyorum.

Aim Lab ile veya belli aralıklarda oyunun antrenman kısmından kendini geliştirebilirsin aynısı bende de var CS:GO'da gösterdiğim performansı Valorant'ta gösteremiyorum bot gibi kalıyorum

Her gün alıştırmada antrenman yapın.

Oyunları zaten eğlenmek için oynuyoruz, rankı kafanıza pek takmanızın bir mantığı olduğunu düşünmüyorum, Valaront'ın mekanikleri vs CS:GO'ya göre biraz daha farklı, CS:GO'da kartal olmama rağmen bende Valorant'ta hiç iyi değilim zamanla oynadıkça alışırsınız.

Kanka ikisi de FPS oyunu olsa da farklı mekanikleri var. Bol bol aimlab gir. Ayrıca bi de nokta crosshair dene Valorant'ta çok iyi oluyor. Mekaniklere alışman illa ki sürecektir. Ek olarak kesinlikle one-tap oyuna, ful kafadan oyna. Yeni bir oyunun spray mekaniklerine alışman çok uzun ve sancılı olacaktır ki zaten düzgün bir saray paterni yok.

Hassasiyet ayarınızda farklılık olabilir. Skillerinizi kullanmayı iyi öğrenin, oynadığınız heroyu mainleyen iyi oyuncuları izleyip skill kullanımıyla ilgili fikir edinebilirsiniz. Aim de önemli tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…