Oynadıkça gelişen bir şey ama sana tavsiyem kendine doğru dpi bul ayarlarını yap sonra aim çalış bol bol ölüm maçı gir o şekilde gelişirsin ama değer mi değmez ben de çok kötüydüm full aim çalıştım kendimi pro yaptım artık her maç reynayla 30 vuruyorum.
Valorant çocuk çoluk oynu CS geç bence ama illa Valorant oynaycaığım diyorsan ben bile 2-3 ay ara verince karakteri düzgün hareket ettiremiyorum plat eloda biraz oyunu oynadıkca iyileşirsin.
Yani okulda bunun için ayrımcılık yaşıyorsan yaşın küçük demektir. Ben bu yaşıma geldim daha hiçbir arkadaşımdan kötü oyun oynuyorum diye dalga geçilmedim. Gerçi kötü oyun oynamıyorum ama çevremde hiç kimse dalga geçmiyordu birbiriyle oyun yüzünden. Tavsiyem arkadaş çevreni değiştir.
Valorant çocuk çoluk oynu CS geç bence ama illa Valorant oynaycaığım diyorsan ben bile 2-3 ay ara verince karakteri düzgün hareket ettiremiyorum plat eloda biraz oyunu oynadıkca iyileşirsin.
O okuldaki arkadaşlarınız ile iletişimi kesin o zaman. Bu devirde hala millet bir oyunu oynayamadığımız için dalga mı geçiyor? Beceremiyorsanız CS'ye geçin daha kolay.