Valorant oynayanlar CS2'ye geçmeyi düşünüyor mu?

Zeplon

Decapat
Daha fazla  
Eski CS:GO oyuncusu olarak hilelerden veya tıklamama rağmen ateş etmeme (düşük tickrate) vb sebeplerden CS:GO'yu bırakmıştım.
CS2 ile beraber şu an aktif olarak Valorant oynayan ben tekrar CS'ye dönmeyi düşünüyorum benim gibi düşünenler var mı?

CS2 oynamam hala anti hile ile alakalı bir şey demediler.

CA2 bana ılımlı gelmedi hala Valorant'ta kalırım büyük ihtimalle ama bilgisayarım olursa bir sans veririm.

Ben CS geçtim ama valoyuda bırakmadım eğlencesine oynuyoruz bu oyunları sonuç olarak

Onlar koşarak HS atmaya devam etsin biz kaliteyi oynayalım yani CS 2.

Güncellemeyi deneyimledim ve şimdilik aman aman bir şey yok. Genel olarak her şey görsellik üzerine yapılmış ve CS:GO sevmeyen adam CS2'yi yine sevmeyecektir. Smoke başta çok hoşuma gitmişti, çok güzel taktik olur bundan diye düşünmüştüm ama AUG ile mermi boşaltıp yine de adam gibi delik açamayınca hayal kırıklığına uğradım. Kısaca CS'den Valorant'a geçenlerin CS'ye geçmesi için pek bir sebep göremiyorum. Yine de Valve daha fazla yenilik geleceğini söyledi. Nihai kararı yazın veririz.

Onlar koşarak HS atmaya devam etsin biz kaliteyi oynayalım yani CS 2.

İnsanların farklı zevkleri olabileceğini anlamamanız hala komik. İki oyun da başarılı oyunlar fakat niyeyse her iki oyunun kitlesi de CS/Valorant başarılı diye kudurup karşı tarafa saldırıyor resmen. Bırakın şu işleri. Hangisi size hitap ediyorsa onu oynarsınız.

Tamamda zevklere laf etmedim ki sen neden konuyu oraya çektin anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…