bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.724 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 Valorant girmeye çalıştığımda oyunun açılma ekranında takılıyor ve girmiyor. Daha 1 saat önce giriyordum ama şimdi giremiyorum.
Valorant girmeye çalıştığımda oyunun açılma ekranında takılıyor ve girmiyor. Daha 1 saat önce giriyordum ama şimdi giremiyorum.
QuantumF Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 269 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #2 Bazen yoğunluk olunca açılmıyor. Daha sonra deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.724 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #3 QuantumF dedi: Bazen yoğunluk olunca açılmıyor. Daha sonra deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler QuantumF dedi: Bazen yoğunluk olunca açılmıyor. Daha sonra deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sorun hayla düzelmedi benden kaynaklı bir problem olabilirmi ? arkadaşlar konu hayla güncel olmuyor Son düzenleme: 22 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
QuantumF dedi: Bazen yoğunluk olunca açılmıyor. Daha sonra deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler QuantumF dedi: Bazen yoğunluk olunca açılmıyor. Daha sonra deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... sorun hayla düzelmedi benden kaynaklı bir problem olabilirmi ? arkadaşlar konu hayla güncel olmuyor