lsaml Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #1 İyi akşamlar, oyunu oynarken aniden tüm oyunun "görüntüsü" donuyor ama Alt+Tab yapıp oyuna dönünce düzeliyor, sebebi ne olabilir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2023
İyi akşamlar, oyunu oynarken aniden tüm oyunun "görüntüsü" donuyor ama Alt+Tab yapıp oyuna dönünce düzeliyor, sebebi ne olabilir acaba?
K Kaede01 Femtopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #2 lsaml dedi: İyi akşamlar, oyunu oynarken aniden tüm oyunun "görüntüsü" donuyor ama Alt+Tab yapıp oyuna dönünce düzeliyor, sebebi ne olabilir acaba? Eki Görüntüle 1700527 Genişletmek için tıkla... aynısını bende yaşıyorum güncellemeden sonra böyle oldu
lsaml dedi: İyi akşamlar, oyunu oynarken aniden tüm oyunun "görüntüsü" donuyor ama Alt+Tab yapıp oyuna dönünce düzeliyor, sebebi ne olabilir acaba? Eki Görüntüle 1700527 Genişletmek için tıkla... aynısını bende yaşıyorum güncellemeden sonra böyle oldu
lsaml Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #3 Kaede01 dedi: aynısını bende yaşıyorum güncellemeden sonra böyle oldu Genişletmek için tıkla... Bendeki ekran kartı kaynaklı sanırım öncesinde de oluyordu.
Kaede01 dedi: aynısını bende yaşıyorum güncellemeden sonra böyle oldu Genişletmek için tıkla... Bendeki ekran kartı kaynaklı sanırım öncesinde de oluyordu.