Valorant oyun için imleç çıkıyor

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Cyberpunk 2077'den bile daha hatalı çalışmaya başladı Valorant Bugün maç gireyim dedim Shift veya sol CTRL'ye bastığımda oyun içi imleç çıkıyor. Windows klavye ayarlarından yapışkan tuşlarla ilgili ayar yaptığımda kısmen geçti. Şimdi de yine sol CTRL'ye bastığımda karakter gecikmeli çömeliyor ve yine gecikmeli şekilde kalkıyor.

Oyun içi imlecin çıkması mouse tekerleğinin tuşuyla yapılıyor normalde oyun içinde kontrollerden birisi değişmiş olabilir mi?

Oyun içi imlecin çıkması mouse tekerleğinin tuşuyla yapılıyor normalde oyun içinde kontrollerden birisi değişmiş olabilir mi?
Normalde öyle oluyordu fakat format sonrası Hard Disk'te sorun çıktı, Valorant'ta birden sesim gitmemeye başladı ve şimdi de böyle hatalı tuş atamaları oluyor. Tuş ataması diyorum ama Windows "yapışkan tuşlarla" alakalı da olabilir. Zira rastgele o ayarla oynadım kısmen sorun azaldı gibi ama bu safer gecikmeli tepki veriyor işte.

Hocam HDD'de ne tarz bir sorun çıktı laptop ise düşürme gibi bir şey mi söz konusu oldu formattan önce?

Hocam HDD'de ne tarz bir sorun çıktı laptop ise düşürme gibi bir şey mi söz konusu oldu formattan önce?
Hocam benim sistem masaüstü. HDD'de herhangibi bir klasöre tıkladığımda ayrı ayrı "sahip" seçiyordum fakat bu da yetmedi. Klasörleri açmayı başardım derken silmeye çalıştığımda da yine "sahip" seçmemi istiyordu fakat ilk format öncesindeki yöneticinin izin vermesi gerekmiş. Lakin ne seçersem seçeyim olmuyordu. Tekrar format attım ama ondan hemen önce HDD'yide biçimlendirmek zorunda kaldım artık, en azından ailevi fotoğraflar çok fazla yoktu ve yedeklenmişti başka yere. Sorunu da çözdüm hem HDD'deki hem de Valorant'taki. İlerleyen zamanlarda kendini tekrar edecek bu sorun belli.

HDD'nin sahip seçtirme sebebini virüs bulaşması olarak biliyorum ama bir kere bana da olmuştu çünkü ben virüsün farkında değildim sürekli sahip seçtiriyordu sebebinide sorgulamıyordum HDD tamamen bozuldu sonradan araştırınca öğrendimki onu seçtirmesinin sebebi virusmüş.

Mantıklı olabilir ama bilemiyorum. Neyse ki şuan da sıkıntı yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…