Mehmet Soyak Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #1 Maça geçerken uzun sürede ya geçiyor ya da ceza alıyorum. Bunun çözümü var mı yoksa RAM mı yükseltmeliyim?
Maça geçerken uzun sürede ya geçiyor ya da ceza alıyorum. Bunun çözümü var mı yoksa RAM mı yükseltmeliyim?
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Mayıs 2021 #2 Sistem ne? Tahmin mi edelim? Artı 0 Eksi
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 29 Mayıs 2021 #3 HDD mi kullanıyorsunuz SSD mi? Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 29 Mayıs 2021 #4 Artı 0 Eksi
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.864 Makaleler 5 Çözümler 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #5 Sistemi tahmin edip geliyorum. Tahminimce SSD yok SSD alın. Ayrıca tahminime göre RAM miktarınız en az 6 GB olmalı. Son olarak tahminen pinginiz düşük olmalı. Artı 0 Eksi
Sistemi tahmin edip geliyorum. Tahminimce SSD yok SSD alın. Ayrıca tahminime göre RAM miktarınız en az 6 GB olmalı. Son olarak tahminen pinginiz düşük olmalı.
O oğuz_kaya Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 132 Çözümler 1 29 Mayıs 2021 #6 Mehmet Soyak dedi: Maça geçerken uzun sürede ya geçiyor ya da ceza alıyorum. Bunun çözümü var mı yoksa RAM mı yükseltmeliyim? Genişletmek için tıkla... Sistemini yazar mısın? Artı 0 Eksi
Mehmet Soyak dedi: Maça geçerken uzun sürede ya geçiyor ya da ceza alıyorum. Bunun çözümü var mı yoksa RAM mı yükseltmeliyim? Genişletmek için tıkla... Sistemini yazar mısın?
Mete One Zero Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 80 Yer İstanbul / Esenyurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2021 #7 Yanlış bilgi Hüsnü_Çoban dedi: HDD mi kullanıyorsunuz SSD mi? Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant zaten sadece Windows 10 için çalışıyor. Kesinlikle Windows 10 olmalı. HDD mi SSD mi olduğu etkileyebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Hüsnü_Çoban dedi: HDD mi kullanıyorsunuz SSD mi? Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam Valorant zaten sadece Windows 10 için çalışıyor. Kesinlikle Windows 10 olmalı. HDD mi SSD mi olduğu etkileyebilir.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 29 Mayıs 2021 #8 Mete One Zero dedi: Hocam Valorant zaten sadece Windows 10 için çalışıyor. Kesinlikle Windows 10 olmalı. HDD mi SSD mi olduğu etkileyebilir. Genişletmek için tıkla... RIOT öyle demiyor: Artı 0 Eksi
Mete One Zero dedi: Hocam Valorant zaten sadece Windows 10 için çalışıyor. Kesinlikle Windows 10 olmalı. HDD mi SSD mi olduğu etkileyebilir. Genişletmek için tıkla... RIOT öyle demiyor:
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Mayıs 2021 #9 Mete One Zero dedi: Hocam Valorant zaten sadece Windows 10 için çalışıyor. Kesinlikle Windows 10 olmalı. HDD mi SSD mi olduğu etkileyebilir. Genişletmek için tıkla... 8/10 destekliyor, sizi etiketlememeleri daha doğru olur bu tür konulara. Artı 0 Eksi
Mete One Zero dedi: Hocam Valorant zaten sadece Windows 10 için çalışıyor. Kesinlikle Windows 10 olmalı. HDD mi SSD mi olduğu etkileyebilir. Genişletmek için tıkla... 8/10 destekliyor, sizi etiketlememeleri daha doğru olur bu tür konulara.
Mete One Zero Femtopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 80 Yer İstanbul / Esenyurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2021 #10 yaagzrmkc dedi: 8/10 destekliyor, sizi etiketlememeleri daha doğru olur bu tür konulara. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamışım hocam , açıklamada kastettiğim terim tarzı şeyler zaten. Kusura bakmayın. Son düzenleme: 29 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
yaagzrmkc dedi: 8/10 destekliyor, sizi etiketlememeleri daha doğru olur bu tür konulara. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamışım hocam , açıklamada kastettiğim terim tarzı şeyler zaten. Kusura bakmayın.