AlperKaragn Hectopat Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2020 #1 3 Gündür yayınlar açık bir şekilde zar zor drop düşürdüm ama şimdi de giremiyorum. Hesabım bağlı. Sebebini biliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2020
3 Gündür yayınlar açık bir şekilde zar zor drop düşürdüm ama şimdi de giremiyorum. Hesabım bağlı. Sebebini biliyor musunuz?
Splintles Kilopat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 585 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz Intel Core i5-6500 Skylake 3.2 GHz 6MB Cache LGA 1151 MSI Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GB 256Bit Kingston Hyperx Fury 3D 120 GB | 500MB/s - 500MB/s WD 3.5" 2 TB Sata III 6Gbit/s 7200 RPM Kingston Hyperx Savage 8GB 2133 MHz DDR4 Ram Corsair Vengeance 8GB 2400 MHz DDR4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2020 #11 joe_goldberg dedi: ben de de aynı sorun var eğer çözersen lütfen yanıtlarda çözümünü anlat. Genişletmek için tıkla... Kaç kere yazacak adam daha? Sorunu yokmuş başka hesapla denediği için hatayı almış. Artı 0 Eksi
joe_goldberg dedi: ben de de aynı sorun var eğer çözersen lütfen yanıtlarda çözümünü anlat. Genişletmek için tıkla... Kaç kere yazacak adam daha? Sorunu yokmuş başka hesapla denediği için hatayı almış.
joe_goldberg Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 8 22 Nisan 2020 #12 Splintles dedi: Kaç kere yazacak adam daha? Sorunu yokmuş başka hesapla denediği için hatayı almış. Genişletmek için tıkla... Ben konuyu açana değil öbür arkadaşa dedim yalnız? Artı 0 Eksi
Splintles dedi: Kaç kere yazacak adam daha? Sorunu yokmuş başka hesapla denediği için hatayı almış. Genişletmek için tıkla... Ben konuyu açana değil öbür arkadaşa dedim yalnız?
2BorG Decapat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 9 Çözümler 1 22 Nisan 2020 #13 joe_goldberg dedi: Bende de aynı sorun var eğer çözersen lütfen yanıtlarda çözümünü anlat. Genişletmek için tıkla... Riot'a ticket attım. Mail adresinden bağlı hesapları sorgulattım 2 tane hesap varmış tek maile ilginç bir şekilde 2. hesaba girince düzeldi. Artı 0 Eksi
joe_goldberg dedi: Bende de aynı sorun var eğer çözersen lütfen yanıtlarda çözümünü anlat. Genişletmek için tıkla... Riot'a ticket attım. Mail adresinden bağlı hesapları sorgulattım 2 tane hesap varmış tek maile ilginç bir şekilde 2. hesaba girince düzeldi.
joe_goldberg Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 8 23 Nisan 2020 #14 2BorG dedi: Riot'a ticket attım. Mail adresinden bağlı hesapları sorgulattım 2 tane hesap varmış tek maile ilginç bir şekilde 2. hesaba girince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben de ticket attım şimdi uamrım yardımcı olurlar Son düzenleme: 23 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
2BorG dedi: Riot'a ticket attım. Mail adresinden bağlı hesapları sorgulattım 2 tane hesap varmış tek maile ilginç bir şekilde 2. hesaba girince düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ben de ticket attım şimdi uamrım yardımcı olurlar
israfilliyev Femtopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #15 Ben oyuna yeni asladim oyuna girdigimde poligona gir diyor giriyom amma harita indirmesinde kalıyor sonrada tekrar ana sahifaya atiyor. Yardim edin. Artı 0 Eksi
Ben oyuna yeni asladim oyuna girdigimde poligona gir diyor giriyom amma harita indirmesinde kalıyor sonrada tekrar ana sahifaya atiyor. Yardim edin.