Emirgungor06 Yoctopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #1 Yeni bilgisayar aldığımdan beri Valorant oynayamıyorum. En az 5 kere farklı ticket attım ama bir yardımları dokunmadı. Logfile.PML 2 MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com Dosya Ekleri DxDiag.txt 89,4 KB · Görüntüleme: 132
Yeni bilgisayar aldığımdan beri Valorant oynayamıyorum. En az 5 kere farklı ticket attım ama bir yardımları dokunmadı. Logfile.PML 2 MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com
Waxnes Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı GTX750 Ti. İşlemci i5 2300. RAM 12 GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ekim 2021 #2 bilgisayar özellikleri söylersen bi araştırım Artı 0 Eksi
KS KS Emirgungor06 Yoctopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #3 Waxnes dedi: bilgisayar özellikleri söylersen bi araştırım Genişletmek için tıkla... dxdiag dosyasında Artı 0 Eksi
Waxnes dedi: bilgisayar özellikleri söylersen bi araştırım Genişletmek için tıkla... dxdiag dosyasında
Waxnes Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı GTX750 Ti. İşlemci i5 2300. RAM 12 GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2021 #4 Emirgungor06 dedi: dxdiag dosyasında Genişletmek için tıkla... hata alıyormusun alıyorsan hata adını verebilirmisin Artı 0 Eksi
Emirgungor06 dedi: dxdiag dosyasında Genişletmek için tıkla... hata alıyormusun alıyorsan hata adını verebilirmisin