Çözüldü Valorant paket kaybı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sharlessz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler dilerim. Valorant oyununda packet loss sorunu yaşıyorum ancak diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum. Aniden packet Loss'um %10'lara yükseliyor ve bir hayli keyif kaçırıyor, internetim 50 Mbps ve Wi-Fi aracılığıyla bağlanıyorum (Ethernet ile bağlanma şansım yok şu anlık maalesef.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Valorant ayarlarında internetle alakalı bir ayar var (azami-orta-asgari diye ilerliyordu sanırım), bu seçeneklerden hangisi seçili? Ayrıca diğer seçenekleri uygulayarak oynamayı deneyin.
Bizim arkadaş virüs taraması yapmıştı. Virüs çıkmıştı onları silince düzelmişti Malwarebytes ile.
Olmadı modeme reset at, düzelme şansı var.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra çıkan ekrana şu komutu yazıp sonucun ekran görüntüsününü atar mısınız?
ping google.com -n 50

Bizim arkadaş virüs taraması yapmıştı. Virüs çıkmıştı onları silince düzelmişti Malwarebytes ile.
Olmadı modeme reset at, düzelme şansı var.
Hocam birçok kez format, virüs taraması vs yapıldı sanmıyorum. Modem res konusu ise emin olun sürekli atıyorum.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra çıkan ekrana şu komutu yazıp sonucun ekran görüntüsününü atar mısınız?
ping google.com -n 50
Screenshot_1.png

bu şekilde hocam

Valorant ayarlarında internetle alakalı bir ayar var (azami-orta-asgari diye ilerliyordu sanırım), bu seçeneklerden hangisi seçili? Ayrıca diğer seçenekleri uygulayarak oynamayı deneyin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı